Η διάσημη ποπ τραγουδίστρια, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αποκάλυψε μέσω Instagram λεπτομέρειες για το βιβλίο που ετοιμάζει.
© PAUL BUCK/ EPA
Celebrities

Britney Spears: Η ανάρτηση στο Instagram για το νέο βιβλίο της

Το άγνωστο ταλέντο του pop icon

Η διάσημη ποπ τραγουδίστρια, Μπρίτνει Σπίαρς, αποκάλυψε λεπτομέρειες για το νέο της βιβλίο μέσω ανάρτησης στο Instagram.

Το τελευταίο διάστημα η διάσημη ποπ τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς καταφέρνει να είναι στην επικαιρότητα όλο και πιο συχνά. Η δικαστική περιπέτεια με τον πατέρα της σχετικά με την κηδεμονία της περιούσιας της που έφτασε στο τέλος και οι διαδηλώσεις υπέρ του προσώπου της είναι ένας από τους βασικούς λόγους. Τις τελευταίες μέρες απασχολεί τα media η προσπάθεια της ίδιας να γράψει ένα μυθιστόρημα που πολλοί συνδέουν με όσα την απασχολούν από το 2008 και έπειτα, όταν ξεκίνησε η διαμάχη στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Η Σπίαρς έχει καταπιαστεί με διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες εκτός από το τραγούδι. Παλαιότερα δοκίμασε την ζωγραφική και πρόσφατα αποκάλυψε πως προσπαθεί να γράψει ένα μυθιστόρημα. Μέσω ένος post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέφερε μερικά πράγματα για την υπόθεση του μυθιστορήματος. Ανεβάζοντας μία φωτό με ένα χέρι που αναδύεται μέσα από μία λίμνη κρατόντας μία πένα, κατέγραψε: «Γράφω ένα μυθιστόρημα για ένα κορίτσι που δολοφονήθηκε όμως το πνεύμα της δεν μπορεί να βρει γαλήνη, εξαιτίας του πόνου που γνώρισε και δεν είναι σε θέση να αφήσει τον κόσμο που ήξερε μέχρι τώρα».

Διαβάζοντας την ανάρτησή της στα social media, δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν την ιστορία του βιβλίου της με την υπόθεση περιουσιακής κηδεμονίας της ποπ τραγουδίστριας, που είχε ως αποτέλεσμα την αντιδικία εκείνης και του πατέρα της Τζέιμς για πάρα πολλά χρόνια. «Το κορίτσι δεν έχει κανέναν να εμπιστευτεί και προσπαθεί να βρει τρόπο να περάσει σε έναν κόσμο που βρίσκεται η οικογένεια της. Εκεί θα μπορέσει να χαιρετήσει όσους την δολοφόνησαν και να δημιουργήσει μία νέα ζωή για εκείνη» συνέζισε γράφοντας στο Instagram και μεγάλωσε τις φήμες πως το βιβλίο έχει παραβολικές αναφορές στην προσωπική της ζωή. Στο τέλος του post υπόσχεται πως δεν θα αποκαλύψει άλλα πράγματα για την ώρα, αφήνοντας τη φανταστία τους να δουλέψει. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)


Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν είναι η μοναδική ποπ τραγουδίστρια που δοκιμάζει την τύχη της στο γράψιμο. Το 2022 αναμένεται το βιβλίο της Ντόλι Πάρτον σε συνεργασία με τον διάσημο αμερικανό συγγραφέα Τζέιμς Πάτερσον (Along came the spider, 1st to die) και θα έχει τίτλο «Run, Rose, Run». Η ιστορία θα αφορά τη Ρόουζ, μια νεαρή τραγουδίστρια και στιχουργό και τις προσπάθειες να γίνει γνωστή μέσα από την δουλειά της, με έδρα το Nashville. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει μαζί με ένα δίσκο που θα έχει ακριβώς το ίδιο όνομα. 

Ταυτόχρονα με όλες τις εξελίξεις στη ζωή της Σπίαρς, έχει κυκλοφορήσει και το ντοκιμαντέρ του Netflix «Britney vs Spears», το οποίο περιέχει λεπτομέρειες για την δικαστική διαμάχη της Μπρίτνεϊ με τον πατέρα της Τζέιμς Σπίαρς.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice