H κόρη του Πολ Γουόκερ (Paul Walker), Meadow, στον γάμο της με τον ηθοποιό Λουίς Θόρντον Άλαν
H κόρη του Πολ Γουόκερ (Paul Walker), Meadow, στον γάμο της με τον ηθοποιό Λουίς Θόρντον Άλαν @meadowwalker/Instagram
Celebrities

Η κόρη του αδικοχαμένου Paul Walker, Meadow, παντρεύτηκε (βίντεο)

Οι συγκινητικές στιγμές όταν ο Βιν Ντίζελ παρέδωσε τη νύφη στον γαμπρό

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η κόρη του Πολ Γουόκερ (Paul Walker), Meadow, παντρεύτηκε τον ηθοποιό Λουίς Θόρντον Άλαν, με τον Βιν Ντίζελ να πηγαίνει τη νύφη στον γάμο.

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε η κόρη του αδικοχαμένου Πολ Γουόκερ. Η Μίντοου Γουόκερ παντρεύτηκε τον ηθοποιό Λουίς Θόρντον Άλαν, με τον οποίο είχε αρραβωνιαστεί πρόσφατα.

Ο Πολ Γουόκερ σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στις 30 Νοεμβρίου 2013. Η είδηση ότι έχασε τη ζωή του ο σταρ των ταινιών «Fast & Furious» είχε προκαλέσει σοκ στο Χόλιγουντ.

Τη νύφη παρέδωσε ο Vin Diesel (Βιν Ντίζελ), ο νονός της και πολύ καλός φίλος του αδικοχαμένου πατέρα της. Η Μίντοου Γουόκερ έκανε γνωστό ότι παντρεύτηκε με ένα ασπρόμαυρο βίντεο στα social media. Σε αυτό το 22χρονο μοντέλο εμφανίζεται να περπατά δίπλα στο νονό της, Βιν Ντίζελ. «Είμαστε παντρεμένοι», αναφέρει η λεζάντα στο βίντεο. Ο σύζυγός της άφησε σχόλιο στη συγκεκριμένη ανάρτηση τη φράση «Για πάντα», μαζί με μια καρδιά σε μοβ χρώμα και ένα emoji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

 

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο γάμος τελέστηκε νωρίτερα τον Οκτώβριο. Στις αναρτήσεις που έκανε το ευτυχισμένο ζευγάρι στa social media, υπάρχει μεταξύ άλλων και το πιστοποιητικό του γάμου τους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

 

Ο Paul Walker ήταν 40 ετών, όταν σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Η κόρη του Paul Walker περιγράφει τι συνέβη στον γάμο της

Η Μίντοου Γουόκερ μίλησε για τον γάμο της σε παραλία στη Δομινικανή Δημοκρατία με τον ηθοποιό Λουίς Θόρτον Άλαν, επισημαίνοντας ότι η πανδημία κορωνοϊού ανέτρεψε αρκετά από τα σχέδια του ζευγαριού. Ωστόσο, όπως είπε, υπήρχε η θεία της, η οποία λειτουργώντας ως «από μηχανής θεός» πήρε πάνω της τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του γάμου.

«Η πανδημία επηρέασε τα σχέδιά μας. Η οικογένεια του Λουίς δεν μπόρεσε να έρθει. Πολλοί στενοί μας φίλοι τους οποίους θεωρούμε οικογένεια, επίσης δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών» ανέφερε η κόρη του Paul Walker.

Και συνέχισε, επισημαίνοντας ότι η θεία της, Παλόμα, βοήθησε απίστευτα στον σχεδιασμό του γάμου. «Έκανε καταπληκτική δουλειά. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε φανταστεί κάτι πιο τέλειο και προσωπικό -και ειλικρινά, ήταν εύκολο κι απλό. Ο Λουίς κι εγώ ξέραμε ακριβώς τι θέλαμε από την αρχή. Ήταν μια πολύ προσωπική γιορτή» ξεκαθάρισε.

 

 

«Ήμασταν όλοι ξυπόλητοι, χορεύοντας στην  αμμουδιά» περιέγραψε η νύφη για το πάρτι στην παραλία που ακολούθησε τον γάμο της. 

 

 

«Και στο τέλος της βραδιάς, υπήρξε ένα υπέροχο σόου πυροτεχνημάτων και ανάψαμε φαναράκια στον γραφικό νυχτερινό ουρανό» κατέληξε η κόρη του Paul Walker.

To 2017 η κόρη του εκλιπόντος Πολ Γουόκερ είχε έρθει σε συμφωνία με την Porsche μετά την αγωγή που κατέθεσε κατά της αυτοκινητοβιομηχανίας για τον θάνατο του πατέρα της, τέσσερα χρόνια νωρίτερα, το 2013.

Με πληροφορίες από Page Six/People

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice