Brooklyn Beckham - Nicola Anne Peltz
© Instagram/ Brooklyn Beckham
Celebrities

Brooklyn Beckham: Συμβόλαιο 1 εκατoμμυρίου και... γκρίνια

Ο πρωτότοκος γιος του David και της Victoria Βeckham γίνεται το πρόσωπο της Superdry και η κοινή γνώμη δεν ενθουσιάστηκε. Έχουν δίκιο;

Ο γιος των David και Victoria Βeckham, Brooklyn, είναι το νέο πρόσωπο του fashion brand Superdry. Η κοινή γνώμη διαφωνεί.

Ο σαρκαστικός τίτλος της εφημερίδας The Independent δίνει τον τόνο: «νόμιζα ότι ήταν σεφ: σύγχυση προκαλεί η ανακοίνωση του συμβολαίου ενός εκατομμυρίου με τη Superdry», για να συνεχίσει ότι τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα μιλούν για νεποτισμό και ότι το συμβόλαιο αυτό το έκλεισε χάρη στη μαμά και τον μπαμπά.

Brooklyn Beckham
© Instagram/ Brooklyn Beckham

Ας αναφέρω την είδηση. Ο 22χρονος Μπρούκλιν Μπέκαμ, πρωτότοκος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ υπέγραψε ένα χρυσό συμβόλαιο αξίας ενός εκατομμυρίου λιρών ως το πρόσωπο της νέας sustainable συλλογής Superdry και οικοδεσπότης στο opening του νέου καταστήματος στην Oxford Street στο Λονδίνο. Στην προηγούμενη καμπάνια για τη σειρά οργανικών προϊόντων είχε πρωταγωνιστήσει ο παγκόσμιος ποδοσφαιριστής Neymar Jr.

Brooklyn Beckham
© Instagram/ Brooklyn Beckham

Brooklyn Beckham
© Instagram/ Brooklyn Beckham

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τύπος και οι χρήστες στα social media δεν έχουν χαρεί με τον Μπρούκλιν. Πριν πέντε χρόνια κι ενώ ήταν μόλις 17, ο οίκος Burberry είχε ανακοινώσει ότι ο Μπρούκλιν θα φωτογράφιζε την καμπάνια του αρώματος του. Λίγο αργότερα κυκλοφόρησε κι ένα βιβλίο με φωτογραφίες από την καθημερινότητά του με τίτλο «What I See». Τι είδαν τα ματάκια μου, θα μπορούσε να πει κάποιος. Οι φωτογραφίες εκτέθηκαν και στο Christie’s του Λονδίνου.

Άνδρας και γυναίκα μοντέλο από την καμπάνια της Burberry
© Burberry

Brooklyn Beckham: What I See

Burberry Brit Fragrances, Shot By Brooklyn Beckham in London

Από τότε, μάθαμε ότι αρραβωνιάστηκε την Nicola Anne Peltz, την κόρη του δισεκατομμυριούχου Nelson Peltz κι αυτό φαίνεται ότι είναι το πιο χρυσό από τα συμβόλαια που έχει υπογράψει: είναι ποτισμένο με πολλή αγάπη και πολλές selfies. Δεν είναι τόσο γοητευτικός όσο οι γονείς του, δεν είναι τόσο δημιουργικός και δεν τον αγαπούν τα φλας: μοιάζει όμως να γουστάρει αυτό που είναι, να πειραματίζεται και να ζει τη ζωή του ως γιος των Μπέκαμ.

Brooklyn Beckham - Nicola Anne Peltz
© Instagram/ Brooklyn Beckham

Brooklyn Beckham - Nicola Anne Peltz
© Instagram/ Brooklyn Beckham

Τι πλάκα που έχουν τα Μέσα: αναφέρουν το αυτονόητο ως μομφή. Ο Μπρούκλιν είναι ο γιος του πιο φωτεινού και προβεβλημένου ζευγαριού, κάτι σαν τον Μπραντ και την Αντζελίνα του παλιού καιρού. Μόνο που ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια ήταν πιο κοντά στα γραφεία μάρκετινγκ. Μάλιστα, κάνουν ό,τι κάνουν ακριβώς επειδή η υπεραξία τους υπερβαίνει το ταλέντο που αξιοποιούν σε κάθε πρότζεκτ. Προφανώς υπάρχουν πιο καλοί ποδοσφαιριστές, πιο καλές σχεδιάστριες, πιο όμορφοι ambassadors, καλύτερες τραγουδίστριες. Θα μπορούσα να πω ότι στεναχωριέμαι κάπως για τον πρωτότοκο που φέρει το βάρος των γονιών. Από την άλλη πάλι, αυτό είναι και το ελατήριό του, όπως και της Κένταλ Τζένερ ή της Λίλυ Ρόουζ Ντεπ και όλων των παιδιών διασήμων.

Brooklyn Beckham
© Instagram/ Brooklyn Beckham

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice