Γιάννα Αγγελοπούλου: Τα δύο μεγάλα φορτία που είχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Τι κουβαλά πάντα μαζί της (video)
Γιάννα Αγγελοπούλου © ΕΡΤ
Celebrities

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Tα έχω κάνει όλα, εκτός από λίφτινγκ

«Ο τίτλος “Σιδηρά Κυρία” δεν είναι τυχαίος»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Για τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής της μίλησε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου.

Για τη ζωή της μίλησε η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, αναφερομένη, μεταξύ άλλων, στα φοιτητικά της χρόνια, στην ηλικία της, για το πώς λειτουργεί ως εργαζόμενη μητέρα, καθώς και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

«Δεν κρύβω την ηλικία μου. Λέω ότι είμαι 66 ετών και δεν το έχω αλλάξει ποτέ», είπε η κ. Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, τονίζοντας ότι την προοπτική του χρόνου την προσλαμβάνει κανείς διαφορετικά σε κάθε στιγμή της ζωής του. Η ίδια τόνισε ότι της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της, ενώ αποκάλυψε: «έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ», προσθέτοντας: «Το να “κοπείς” γιατί κινδυνεύει η ζωή σου το καταλαβαίνω, αλλά για οποιονδήποτε άλλο λόγο, όχι».

Η κ. Αγγελοπούλου αποκάλυψε «περιπέτειες Υγείας» που όπως είπε πέρασε με τον σύζυγό της. «Εγώ δεν πρόκειται να ξαναζήσω σε καμιά άλλη χώρα, λέω πλέον», είπε μεταξύ άλλων.

Η ίδια μίλησε και για την συνήθειά της να απαντά, από ένα σημείο και μετά, σε χρήστες του Twitter που την ανέφεραν σε δημοσιεύσεις τους.

«Θέλαμε να επικοινωνήσουμε την κουλτούρα και τη λαϊκή μας Τέχνη», επισήμανε αναφορικά με τον σχεδιασμό και τη στρατηγική της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», σχολιάζοντας «”χάλασε ο κόσμος” όταν αποφάσισα να ντύνομαι παραδοσιακά». Ωστόσο, τόνισε: «Οι ξένοι ξετρελαίνονται όταν με βλέπουν ντυμένη παραδοσιακά».

Όπου και να πάω ο κόσμος με φωνάζει «Γιάννα»

«Ο τίτλος “Σιδηρά Κυρία” δεν είναι τυχαίος. Είχε σχέση με το ότι έκανα τα πράγματα να γίνονται. Δεν είναι κάτι όμως που προσπαθώ να προβάλλω. Απολαμβάνω αυτό που μου ανέθεσε η Ελλάδα να κάνω», είπε ακόμα.

«Αισθάνομαι πως η Επιτροπή για τα 200 χρόνια τα κατάφερε», είπε ανακεφαλαιώνοντας, τονίζοντας πως υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων «με τους οποίους ψάχνουμε πάντα το καλύτερο».

«Οι γυναίκες πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε», σημείωσε η κ. Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

«Όπου και να πάω ο κόσμος με φωνάζει “Γιάννα”» έκανε ακόμα γνωστό, ενώ αναφερθείσα στο βιβλίο της, είπε: «Το βιβλίο μου βγήκε το ’14 και ακόμα υπογράφω αντίτυπα».

Τι είπε για τον σύζυγό της Θεόδωρο Αγγελόπουλο

 

Μιλώντας για τον σύζυγό της Θεόδωρο Αγγελόπουλο, αναφέρθηκε σε έναν «αφανή ήρωα» λέγοντας μεταξύ άλλων: «Όταν κάποιος τον ρώτησε “τι σε τράβηξε στη Γιάννα”, απάντησε “η τόλμη της”, ότι θεωρούσε πως γίνονται όλα». Τον χαρακτήρισε, ακόμη: «Χαρισματικό, με τρομερή σκέψη».

Η ίδια σχολίασε τις φωτογραφίες των εγγονιών της, οι οποίες προβλήθηκαν επίσης στην εκπομπή, μαζί και με παλαιότερες, από τα μαθητικά και νεανικά της χρόνια. «Ως φοιτήτρια ήθελα να αλλάξω τον κόσμο», είπε ακόμα, επισημαίνοντας ότι έχει πάρα πολλούς φίλους από το Πανεπιστήμιο.

Αποκαλύπτοντας στιγμές της οικογενειακής της ζωής από την παιδική της ηλικία, έκανε γνωστό: «η μαμά μου ήθελε να είμαι καλή σε όλα, ενώ ο πατέρας μου ήταν ένα φτωχόπαιδο που κατάφερε να σπουδάσει με θυσίες». Για τον πατέρα της, δε, πρόσθεσε: «Μου έλεγε “δεν χρειάζομαι γιο, έχω το Γιαννιό μου”».

Για την κόρη της Καρολίνα, υπογράμμισε ως κύριο χαρακτηριστικό της το ότι «είναι απαιτητική σαν τη μαμά της», ενώ τόνισε πως είχε τις τύψεις που έχει κάθε εργαζόμενη μητέρα, δεδομένου ότι δεν μπορούσε να αφοσιωθεί όσο θα ήθελε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice