Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Σίνθια Νίξον υποδύθηκαν τις αδελφές στην ταινία My Body, My Child το 1982.
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Σίνθια Νίξον
Celebrities

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον: Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια

Έπαιξαν τις αδελφές σε ηλικία 15 χρονών

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Σίνθια Νίξον υποδύθηκαν τις αδελφές στην ταινία My Body, My Child το 1982.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Σίνθια Νίξον δεν πρωτογνωρίστηκαν στα πλατό των γυρισμάτων του Sex and the City. Μια φωτογραφία που ανέβηκε αυτές τις μέρες στο instagram τις δείχνει, πιτσιρίκια, να παίζουν στην ταινία του 1982 My Body, My Child.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Velvey (@velvetcoke)

Η ταινία υπάρχει στο YouTube, αλλά είναι τόσο κακής ποιότητας η εικόνα, που υποθέτεις πράγματα μέσα από τη θολούρα και τα πίξελ, δεν τα βλέπεις με ακρίβεια. Η Σάρα εμφανίζεται νωρίς νωρίς, στην πρώτη σεκάνς του φιλμ. Την αντιλαμβάνεσαι από το σουλούπι, τα αδύνατα ποδαράκια, το μακρύ σγουρό μαλλί, αν και σκούρο, τη μύτη και τη φωνή, που είναι ολόιδια με σήμερα. Είναι η Κέιτι, κόρη της Βανέσας Ρέντγκρέιβ, με την οποία, σημειωτέον, μοιάζει πάρα πολύ.

Σκηνή από την ταινία My Body My Child με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Η Σίνθια Νίξον υποδύεται την αδελφή της, τη Νάνσι. Αν και στην πραγματικότητα η Νίξον είναι έναν χρόνο μικρότερη από τη Σάρα, στην ταινία παίζει τη μεγαλύτερη αδελφή. Και ταιριάζει απόλυτα με τους σωματότυπους των δύο κοριτσιών. Η Σίνθια Νίξον είναι αρκετά ψηλότερη και έχει μια πρόωρη ανάπτυξη. Σύμφωνα με τον ρόλο, βρίσκεται στην εφηβεία και έχει ανακαλύψει το σεξ. Η Νίξον επίσης έχει την ίδια φωνή με σήμερα.

Σκηνή της ταινίας My Body My Child με τη Σίνθια Νίξον

Η ταινία δεν βγήκε στο σινεμά. Γυρίστηκε και προβλήθηκε αποκλειστικά στην τηλεόραση. Τη σκηνοθέτησε ο Μάρβιν Τσόμσκι, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα στην τηλεόραση.

Το My Body, My Child, για τα δεδομένα της τηλεόρασης, είναι μια ωραιότατη τηλεταινία που θίγει ενδιαφέροντα ζητήματα. Όμως είναι εξαιρετικά στενάχωρη και θλιμμένη. Στο σενάριο περιλαμβάνονται θανάτοι, απιστίες, κακές εγκυμοσύνες, αδιάφοροι και αμελείς γιατροί, αυστηρές χωρίς την παραμικρή ενσυναίσθηση αδελφές, κλάματα και δράματα. Και θέτει το μεγάλο ζήτημα αν μια γυναίκα έχει δικαίωμα να ορίζει το σώμα και το μέλλον της προβαίνοντας σε έκτρωση.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice