H Kylie Jenner γίνεται η βασίλισσα του Instagram!
H Kylie Jenner © EPA Pool
Celebrities

H Kylie Jenner είναι και επίσημα η Βασίλισσα του Instagram

Βρίσκεται πίσω μόνο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο

62224-137655.jpg
Newsroom |

H 24χρόνη Kylie Jenner, ιδιοκτήτρια της Kylie Cosmetics, έγινε η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που έφτασε τους 300 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Ξεπερνώντας το ορόσημο των 300 εκατομμυρίων ακολούθων η Κylie Jenner είναι πίσω μόνο από τον σταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο με 388 εκατομμύρια followers και τον επίσημο λογαριασμό του Instagram με 460 εκατομμύρια. H Jenner ξεπέρασε τόσο την Ariana Grande όσο και τη Selena Gomez, ενώ έχει αφήσει αρκετά πίσω τις αδελφές της Kim Kardashian και Kendal Jenner. 

Τον Σεπτέμβριο, όταν και ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της, μέσα από ένα ιδιαίτερο και συγκινητικό IG TV βίντεο, έκανε ρεκόρ με 120 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 24 ώρες! Τα ποστ της εξάλλου χρυσοπληρώνονται, ενώ οι δουλειές της στις εταιρείες Kylie Cosmetics, Kylie Skin, Kylie Swim, Kylie Baby τα πηγαίνουν εξαίσια. 

Τον Δεκέμβριο ωστόσο η Fasthosts εταιρεία που ασχολείται με το ζήτημα των μέσω κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε ότι η Jenner είναι η πρώτη στο Top 25 ψεύτικων λογαριασμών, με το ποσοστό που την ακολουθεί να φτάνει το 40% και το ποσοστό των «ύποπτων» λογαριασμών να αγγίζει το 28.50% (η εταιρεία υπολογίζει πως οι ψεύτικοι λογαριασμοί που την ακολουθούν πλησιάζουν σχεδόν τον πληθυσμό της Γαλλίας!).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice