Ο Tom Holland στην καμπάνια Prada θα σου φτιάξει τη μέρα

Ο πρωταγωνιστής του Spiderman και σύντροφος της Zendaya είναι μάλλον το νέο hot thing του Χόλιγουντ

Tom Holland: Ο πρωταγωνιστής του Spiderman και σύντροφος της Zendaya πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Prada.

Η Miuccia Prada και ο Raf Simons φαίνεται πως έχουν βαλθεί να τραβήξουν την προσοχή της Zendaya. Πριν κάποιες ημέρες κυκλοφόρησαν βίντεο από τη νέα καμπάνια με την Hunter Schafer, φίλη και συμπρωταγωνίστρια της Zendaya στη σειρά Euphoria. Και τώρα ο οίκος Prada κυκλοφόρησε ένα ακόμη βίντεο με τον Tom Holland, πρωταγωνιστή του Spiderman και σύντροφο της 25χρονης ηθοποιού.


Πάντως, ο Tom Holland φαίνεται να είναι το next big thing του Χόλιγουντ, αφού αρχίζουμε να τον βλέπουμε σε όλο και περισσότερες μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές και -πλέον- και σε διαφημίσεις. Η καμπάνια του οίκου Prada σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ο βρετανός ηθοποιός γίνεται το πρόσωπο ενός μεγάλου οίκου μόδας και οι θαυμαστές του φαίνονται πολύ ενθουσιασμένοι. Ίσως επειδή το βίντεο τον δείχνει όχι μόνο να φοράει τα καινούργια ρούχα Prada για την Άνοιξη του 2022, αλλά και να τα βγάζει.


Πίσω από τις κάμερες βρίσκεται ο David Sims, ο οποίος έκανε και τη φωτογράφιση της καμπάνιας. Στο βίντεο βλέπουμε τον Holland να ξεκουμπώνει ένα ανάγλυφο κόκκινο δερμάτινο biker τζάκετ, να λύνει τη ζώνη του και να ξεκουμπώνει το λαιμό του πουλόβερ του. Μόλις μένει γυμνός από τη μέση και πάνω, φοράει ξανά τα ρούχα.


Φαίνεται αρκετά απλό αλλά η Prada αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει ένα βαθύτερο νόημα στα 17 αυτά δευτερόλεπτα. «Η δύναμη της υποκριτικής είναι να αντλεί κανείς από ένα πηγάδι προσωπικής εμπειρίας για να μεταφέρει μια διάθεση και ένα συναίσθημα που, ενώ είναι μυθοπλασία, δανείζεται την ύπαρξή του από την ανθρωπιά του ίδιου του ερμηνευτή», αναφέρει. Προφανώς λοιπόν βλέπουμε τον Holland να αποδίδει ως «ο εαυτός του».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice