Frazer Harrison/Getty Images
Bridget Fonda © Frazer Harrison/Getty Images/Ιdeal Image
Celebrities

Bridget Fonda: Η εικόνα που δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν

Εδώ και 20 χρόνια έχει παρατήσει το επάγγελμα της ηθοποιού

62224-137655.jpg
Newsroom |

H Βridget Fonda κόρη του ηθοποιού Peter Fonda και πρώην ηθοποιός η ίδια έχει αλλάξει τόσο που είναι δύσκολο να την αναγνωρίσει κανείς.

H εγγονή του μεγάλου Henry Fonda και προτεινόμενη για δύο Χρυσές Σφαίρες ηθοποιός, γνωστή για τους ρόλους της στις ταινίες «Godfather III», «Single White Female», «Point of No Return» και «Jackie Brown» του Quentin Tarantino κατόρθωσε να κάνει μία θεαματική καριέρα για μία δεκαετία και ήταν περιζήτητη από παραγωγούς και σκηνοθέτες. 

Λίγο όμως μετά από τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας Snow Queen, έπαθε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή. Όμως της προκάλεσε έναν σοβαρό τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη και αυτό το τραύμα την ταλαιπώρησε για πολλά χρόνια. Τότε πήρε την απόφαση να αποσυρθεί για να αφιερωθεί στο γάμο της με τον μουσικό και παραγωγό Danny Elfman και το γιo τους που ήρθε λίγο αργότερα στη ζωή. 

Bridget Fonda:
Bridget Fonda © Jackie Terrason/Getty Images/Ideal Image

Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που δημοσιεύει η Daily Mail είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πως αυτή είναι η Bridget Fonda, που μόλις έχει κάνει τα ψώνια της σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Los Angeles και ετοιμάζεται να επιστρέψει στο σπίτι της στο πολυτελές ράντσο που έχει με τον σύζυγό της και το γιό της στη Santa Barbara.

Bridget Fonda:
Bridget Fonda © splashnews

Μία από τις τελευταίες φορές που εθεάθη σε εκδήλωση του Χόλιγουντ ήταν το 2009 όταν παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας του Τarantino «Inglourious Basterds». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice