Rihanna και ASAP Rocky: Όλα όσα ξέρουμε για τη σχέση τους

Πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Η Rihanna και ο ράπερ ASAP Rocky περιμένουν το πρώτο τους παιδί και εμείς κάνουμε μια αναδρομή στο ιστορικό της σχέσης τους.

Η Rihanna και ο Asap Rocky είναι αναπόφευκτα ένα ζευγάρι που θα μείνει στην ιστορία. Όχι μόνο επειδή δείχνουν υπέροχοι μαζί, αλλά επειδή τυχαίνει να είναι, και οι δύο, οι πιο στιλάτες φιγούρες της street κουλτούρας. Η mega star και ιδιοκτήτρια του brand Fenty και ο ράπερ γνωστός και ως «Pretty Flacko» έχουν συνεργαστεί πολλές φορές από το 2013. Η σχέση τους όμως επισημοποιήθηκε ύστερα από αρκετά χρόνια φημών ότι ο ένας ήταν στο πλευρό του άλλου.

Παρακάτω ακολουθεί μια αντίστροφη αναδρομή στο ιστορικό της σχέσης τους, ξεκινώντας με την πιο πρόσφατη και χαρμόσυνη ενημέρωση:

Ιανουάριος 2022 - Η Rihanna και o Rocky περιμένουν το πρώτο τους παιδί
Η Rihanna και ο ASAP Rocky αποκαλύπτουν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί και οι fans παραλύουν. Η φουσκωμένη κοιλιά της Ri φάνηκε για πρώτη φορά δημόσια μέσα από το ροζ Chanel jacket της καθώς πόζαρε μαζί με τον αγαπημένο της στη γειτονιά του Χάρλεμ της Νέας Υόρκης. Ο Rocky φιλάει τη μέλλουσα μαμά και σύντροφό του στο μέτωπο και πλέον είμαστε σίγουροι ότι μαζί θα κάνουν ένα από τα πιο «cool» παιδιά της showbiz.

Μάιος 2021 - Ο Rocky δηλώνει ότι η RiRi είναι «η αγάπη της ζωής του»
Τα πράγματα σοβάρεψαν για τα καλά όταν ο γνωστός ράπερ δήλωσε στο περιοδικό GQ ότι η Rihanna είναι «η μία» για εκείνον. Δεν δίστασε επίσης να την αποκαλέσει «αγάπη της ζωής του», λάμποντας ολόκληρος κάθε φορά που αναφερόταν τον όνομά της. Όταν ερωτήθηκε γιατί προτιμά μια μονογαμική σχέση από κάτι περιστασιακό, ο Asap απάντησε πως «Είναι πολύ καλύτερα όταν έχεις δίπλα σου τη μία. Μετράει όσο ένα εκατομμύριο άλλες και, όταν την έχεις βρει, το ξέρεις». Θίχτηκε επίσης το θέμα της πατρότητας, με τον Asap να απαντάει ότι: «Αν αυτό είναι στη μοίρα μου, εννοείται. Νομίζω ότι θα ήμουν ένας καταπληκτικός μπαμπάς».

​Δεκέμβριος 2020 – Η κρουαζιέρα στα Barbados ήταν σημαντική
Αν και η Rihanna και ο Asap δεν έχουν σχολιάσει ακόμα δημόσια εκείνη την περίοδο τη φημολογούμενη σχέση τους, τα πράγματα φαίνονται αρκετά επίσημα όταν το ζευγάρι πέρασε μαζί τις γιορτές των Χριστούγεννων στα νησιά Barbados, την πατρίδα της Rihanna. Εκεί ο ράπερ φαίνεται ότι γνωρίστηκε με τους γονείς της αγαπημένης του, ύστερα από μια ρομαντική prive κρουαζιέρα μεταξύ τους.

Φεβρουάριος 2020 - Η Ri και ο ASAP Rocky βγαίνουν ραντεβού
Σχεδόν επτά χρόνια μετά τις φήμες που κυκλοφορήσαν το 2013, αρχίζουν να εμφανίζονται αναφορές και φωτογραφίες αποδεικνύοντας ότι η Rihanna και ο Asap Rocky βγαίνουν κανονικά ραντεβού. Εκείνη την περίοδο η Ri είχε μόλις χωρίσει από τον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της Hassan Jameel με τον οποίο είχε σχέση τρία χρόνια. Ωστόσο, η star ήταν αρκετά απρόθυμη να βάλει ταμπέλα στη νέα της σχέση και αφήνει τα πράγματα να κυλήσουν χαλαρά.

Δεκέμβριος 2019 - Η εμφάνισή τους στα Fashion British Awards
Οι δυο φίλοι περπάτησαν μαζί στο χαλί των βρετανικών βραβείων μόδας. Η Rihanna φόρεσε ένα πράσινο της μέντας μεταξωτό φόρεμα συνδυασμένο με γάντια και τούλινο jacket του ίδιου χρώματος από την εταιρία ρούχων της Fenty. Ο Rocky τη συνόδεψε φορώντας και εκείνος ένα Fenty μαύρο κοστούμι και η τραγουδίστρια/σχεδιάστρια τον ευχαρίστησε θερμά για την στήριξη του brand της.

Σεπτέμβριος 2013 - Η Rihanna πρωταγωνιστεί στο video clip του ASAP Rocky
Αρκετά χρόνια προτού η RiRi και Rocky γίνουν επίσημα ζευγάρι, είχαν συνεργαστεί για το video clip του ASAP Rocky «Fashion Killah». Ήταν η πρώτη φορά που τους είδαμε μαζί στην οθόνη και οφείλουμε να πούμε ότι έδειχναν μοναδικά ταιριαστοί. Φυσικά οι φήμες περί σχέσης φούντωσαν, αλλά ο ράπερ τις διέψευσε άμεσα δηλώνοντας: «Δεν την βλέπω καν έτσι, είναι σέξι, αλλά είμαι ήσυχος».