H Courteney Cox αποκάλυψε τη στιγμή που κατάλαβε πως πρέπει να σταματήσει τις πλαστικές επεμβάσεις
H Courteney Cox © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Courteney Cox: Νόμιζα ότι θα σταματούσε ο χρόνος με τις πλαστικές

«Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να είσαι 60 ετών»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η ηθοποιός Courteney Cox παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για τις επεμβάσεις που έχει κάνει.

Όπως έκανε πριν λίγο καιρό η Λίντα Εβαντζελίστα, η πρωταγωνίστρια από τα «Φιλαράκια» θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για ένα μέχρι πρότινος ζήτημα ταμπού.

«Υπάρχει μια περίοδος που λες - αλλάζω και φαίνομαι μεγαλύτερη. Προσπάθησα να το κυνηγήσω αυτό για χρόνια. Και δεν συνειδητοποίησα ότι στην πραγματικότητα μοιάζω πολύ περίεργη με τις ενέσεις και κάνοντας πράγματα στο πρόσωπό μου που δεν θα έκανα ποτέ ξανά στη ζωή μου» είπε η Cox στους Sunday Times.

Όμως, όπως εξομολογήθηκε, ευτυχώς κατάλαβε πότε ακριβώς έπρεπε να σταματήσει με τις επεμβάσεις και όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνεται που σε λίγο θα είναι 60 απάντησε: «Θεέ μου είναι δύσκολο να το λέω και να το ακούω. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι 60 ετών. Απλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα». 

«Η Μόνικα» από τα «Φιλαράκια», μίλησε για την τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, όπως η εμφάνισή της στην ταινία Ace Ventura σε μια νέα συνέντευξη, όπου και παραδέχτηκε ότι «δεν ήξερε τι είδους ηθοποιός ήθελε να γίνει».

«Δεν είχα την αυτοπεποίθηση να πιέσω τον εαυτό μου», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε «Δεν προσπάθησα για πράγματα, και αυτό είναι κάτι για το οποίο μετανιώνω πραγματικά. Δεν είμαι καθόλου τεμπέλα, αλλά δεν ήθελα επίσης να βάλω τον εαυτό μου σε μια θέση που να νιώθω έξω από τα νερά μου».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice