Grimes: Η πρώην του Έλον Μασκ είναι με την Τσέλσι Μάνινγκ;
Grimes και Έλον Μάσκ © ΕPA Pool
Celebrities

Φήμες ότι η πρώην του Έλον Μασκ είναι μαζί με την Τσέλσι Μάνινγκ

Σύμφωνα με αμερικανικά σκανδαλοθηρικά περιοδικά

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Grimes, φαίνεται να έχει χωρίσει με τον σύντροφό της Έλον Μασκ και φέρεται να είναι τώρα σε σχέση με την whistleblower Τσέλσι Μάνινγκ.

Η τραγουδίστρια Claire Boucher, γνωστή με το ψευδώνυμό της Grimes, φαίνεται να έχει χωρίσει με τον σύντροφό της Έλον Μασκ και φέρεται να είναι τώρα σε σχέση με την μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος, Τσέλσι Μάνινγκ, σύμφωνα με το «Page Six», όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα.

«Τα πράγματα μεταξύ τους μοιάζουν να είναι σοβαρά», αποκάλυψε μια πηγή για την σχέση τους. «Zoυν μαζί στο Ώστιν».

Η αποκάλυψη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο, καθώς η ανακοίνωση έρχεται μια μέρα αφότου ο Grimes αποκάλυψε, ότι αυτή και ο Μασκ είχαν και ένα δεύτερο μωρό μέσω παρένθετης μητέρας. Η τραγουδίστρια αρχικά δεν ήθελε να αποκαλύψει πως απέκτησε και δεύτερο παιδί με τον δισεκατομμυριούχο Elon Musk, όμως κατά τη διάρκεια που παραχωρούσε τη συνέντευξη στο σπίτι της στο Ώστιν του Τέξας, ο δημοσιογράφος του Vanity Fair Ντέβιν Γκόρντον, άκουσε ένα μωρό να κλαίει. Η 33χρονη μουσικός αποκάλυψε στο Vanity Fair ότι το μωρό τους γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Τσέλσι Μάνιγκ διεμφυλική πρώην αναλύτρια του αμερικανικού Στρατού καταδικάστηκε για διαρροή απόρρητων πληροφοριών στο Wikileaks. Η πρώην αξιωματικός εξέτισε επταετή κάθειρξη σε στρατιωτικές φυλακές, για τη διαρροή τουλάχιστον 700.000 απόρρητων αρχείων του αμερικανικού στρατού που δημοσιεύτηκαν μέσω του WikiLeaks. Τον Ιανουάριο του 2017, ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα της απένειμε χάρη, παραγράφοντας το υπόλοιπο της 35ετούς ποινής φυλάκισής της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice