H Τζέιμι Λι Κέρτις δηλώνει «περήφανη και ευγνώμων ως γονέας ενός τρανς παιδιού»
H Τζέιμι Λι Κέρτις δηλώνει «περήφανη και ευγνώμων ως γονέας ενός τρανς παιδιού» @curtisleejamie/Instagram
Celebrities

Η Τζέιμι Λι Κέρτις δηλώνει περήφανη για την τρανς κόρη της

Mε αφορμή σχετικό νομοσχέδιο

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η ηθοποιός Tζέιμι Λι Κέρτις έκανε πριν λίγες μέρες μια ανάρτηση για να ευχηθεί χρόνια πολλά στην κόρη της και έστειλε μήνυμα για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ.

Συγκινεί η Τζέιμι Λι Κέρτις μιλώντας για την κόρη της, Ρούμπι. Η διάσημη ηθοποιός και παιδί των θρύλων του Χόλιγουντ Τόνι Κέρτις και Τζάνετ Λι δήλωσε υπερήφανη για την τρανς κόρη της, καταδικάζοντας παράλληλα τα νομοσχέδια κατά των LGBT+, που κάνουν «διακρίσεις» και αναδύονται σε όλες τις ΗΠΑ.

«Σήμερα είναι τα γενέθλια της τρανς κόρης μου. Είμαι περήφανη και ευγνώμων που είμαι γονέας ενός τρανς παιδιού και στέλνω τη στήριξή μου σε όλες τις τρανς οικογένειες σε όλες τις ΗΠΑ που στοχοποιούνται αυτή τη στιγμή από συντηρητικές νομοθεσίες. Αυτή η χώρα χτίστηκε με βάση την ελευθερία. Στην ιδέα ότι όλοι όσοι ζουν εδώ πρέπει να είναι ελεύθεροι να ονειρεύονται και να πετυχαίνουν ελεύθερα αυτό που θέλουν», έγραψε.

«Τώρα οι πολιτικοί ισχυρίζονται ότι οι γονείς που παρέχουν θεραπεία επιβεβαίωσης φύλου στα δικά τους παιδιά είναι εγκληματίες και αξίζουν φυλακή. Αυτοί οι νόμοι είναι μεροληπτικοί, άδικοι και αντιαμερικανικοί. Η ελευθερία της έκφρασης περιλαμβάνει έκφραση φύλου! Ως περήφανος γονέας της τρανς κόρης μου ορκίζομαι να χρησιμοποιήσω την ελευθερία του λόγου μου και το δικαίωμα ψήφου μου για να στηρίξω το παιδί μου και όλα τα παιδιά που προσπαθούν να ζήσουν ελεύθερα όπως είναι», πρόσθεσε στη λεζάντα της φωτογραφίας, που τη δείχνει με ένα μαύρο σακάκι και ένα T-shirt με τη σημαία των τρανς.

Η τρανς κόρη της Τζέιμι Λι Κέρτις στέλνει το δικό της μήνυμα αγάπης

Μάλιστα, η κόρη της Κέρτις, αναδημοσίευσε το post στο Twitter γράφοντας: «Η μαμά μου με στήριξε σε όλη τη διαδρομή από τότε που έκανα come out ως τρανς. Την αγαπώ τόσο πολύ. Υπάρχουν σύμμαχοι της τρανς κοινότητας παντού, απλά πρέπει να τους ψάξετε. Και θα σταθούμε στο πλευρό σας σε όλο τον δρόμο».

Τον περασμένο Οκτώβρη, η Τζέιμι Λι Κέρτις είχε αναρτήσει μια συνέντευξη του περιοδικού People όπου φωτογραφιζόταν με την 26χρονη κόρη της, Ρούμπι, συστήνοντάς την στο κοινό.

Τον περασμένο Ιούλιο, η Τζέιμι Λι Κέρτις είχε αποκαλύψει σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο AARP Magazine ότι η ίδια και ο σύζυγός της παρακολουθούσαν «με θαυμασμό και περηφάνια» τον γιο τους να γίνεται η κόρη τους, Ρούμπι, ενώ είχε δηλώσει ότι θα ιερουργήσει στον γάμο της με τον αρραβωνιαστικό της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice