Jacob Elordi
© Calvin Klein
Celebrities

Jacob Elordi: Ο πρώην της Kaia Gerber είναι ο νέος βασιλιάς του στιλ

Ο νέος, ωραίος και Αυστραλός του Hollywood. Από το Euphoria όπου πρωταγωνιστεί στην καρδιά της μόδας και των κινηματογραφικών events

Ο Jacob Elordi του Euphoria και του The Kissing Booth είναι το νέο It αγόρι του Χόλιγουντ.

Γεννημένος το 1997 στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, ο Jacob Elordi έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του Nate Jones στην σειρά Euphoria. Σε ηλικία οχτώ χρονών ταξίδεψε οικογενειακώς στο Λος Άντζελες και σε μια συνέντευξή του περιγράφει: «είναι μια πολύ δυνατή ανάμνηση που έχω. Θυμάμαι να βλέπω παντού την εικόνα του James Dean στο Walk of Fame και να ρωτάω τη μαμά μου ποιος είναι. Στο νου μου όλο αυτό το ζω σε αργή κίνηση, είναι κάπως μαγικό», θα πει διότι θυμάται να βλέπει την πινακίδα Hollywood, η οποία όμως δεν είναι ορατή από κάθε σημείο της Hollywood Boulevard.

Μερικά χρόνια αργότερα θα ζει πια σ' ένα σπίτι στο γειτονιά των αστέρων κι από την ταράτσα του θα χαζεύει την αγαπημένη του πινακίδα. Θα είναι πρωταγωνιστής, θα είναι ζευγάρι με την Kaia Gerber και θα φιγουράρει στα περιοδικά ως πρίγκιπας του στυλ. Είναι ψηλός και όμορφος, είναι ταλαντούχος και λαμπερός. Στο Instagram έχει ως φωτογραφία προφίλ τον Στηβ ΜακΚουήν, αποκαλύπτοντας υποσυνείδητα (ή και όχι) το πρότυπό του. Εξάλλου, στον αριστερό καρπό του φοράει το αγαπημένο του ρολόι: το Tag Hauer Monaco.

Αγαπά τα φιλμ νουάρ, το πιο σέξι κινηματογραφικό είδος, όπως λέει κι ο ίδιος. Όταν είχε πρωτομετακομίσει στο Λος Άντζελες, πήγαινε καθημερινά σινεμά, δεν είχε φίλους. Ο κινηματογράφος Los Feliz ήταν η παρέα του. Μαθήματα υποκριτικής, castings, απόρριψη, προσπάθεια, απόρριψη. Μέχρι την πρώτη ταινία στο Netflix, το The Kissing Booth που του άλλαξε τη μοίρα. «Παρόλο που είμαι χρόνια εδώ, δεν έχω παίξει σε πραγματική ταινία», θα πει. Στο Euphoria έχει την ευκαιρία να αποδείξει το ταλέντο του, να ξεδιπλώσει τον άγριο κι ανασφαλή χαρακτήρα. Με ρούχα και κυρίως χωρίς. «Αισθάνομαι άνετα, πια», θα πει στην Έλεν Ντε Τζένερις. «Είναι κομμάτι του χαρακτήρα που υποδύομαι». Για την προετοιμασία του ρόλου, μάλιστα, υπάρχει και intimacy coordinator για να αισθάνονται όλοι άνετα στο πλατό.

Είναι το νέο πριγκιπόπουλο του στιλ. Είτε κυκλοφορεί με τη Zendaya είτε με την Kaia Gerber. Το preppy συναντά το high school cool, τη γοητεία του black tie, τη χαλαρότητα που προσφέρει το LA. Του αρέσουν τα κοσμήματα, φοράει δαχτυλίδια και χρυσές καδένες. Φοράει chinos και ψηλόμεσα τζιν με φλοράλ πουκάμισα. Εμφανίζεται σε late night shows με τον αέρα του Πατσίνο στο Scarface, τρέχει στους δρόμους μ' ένα σορτς, ένα φούτερ και Golden Goose ή Vans. Νέος Μάρλον Μπράντον, όπως η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ, μοντέλο του Calvin Klein, εκλεκτός καλεσμένος στα μεγαλύτερα fashion shows του Παρισιού. Γοητευτικός και δυναμικός, ανερχόμενος και με μια στόφα παλιού σταρ, ο Jacob Elordi είναι μόνο στην αρχή του.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice