Jason Momoa - Kate Beckinsale: Είναι αυτό το νέο ζευγάρι του Hollywood;
Jason Momoa - Kate Beckinsale © Τwitter
Celebrities

Φουντώνουν οι φήμες ότι Jason Momoa και Kate Beckinsale είναι ζευγάρι

Νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή φαίνεται πως έχει γυρίσει ο «Aquaman»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Jason Momoa και η Kate Beckinsale φέρονται να είναι μαζί αν τουλάχιστον πιστέψουμε τα όσα λένε στο Χόλυγουντ.

Μπορεί οι φήμες να ήθελαν τον Jason Momoa να έχει επιστρέψει στην αγκαλιά της Lisa Bonet με την οποία ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους πριν δύο μήνες περίπου και μετά από 17 χρόνια σχέσης ωστόσο να πιστέψουμε τα δημοσιεύματα και τις φήμες του Χόλυγουντ τα πράγματα είναι διαφορετικά. 

H 48χρονη Kate Beckinsale ήταν στην παρέα του Momoa στη λαμπερή βραδιά των Oscars και μαζί με τον 42χρονο ηθοποιό αλλά και τους Sienna Miller, Rita Ora και Jessica Alba βρέθηκαν στο party του Vanity Fair.

Όσοι βρίσκονταν κοντά τους, μιλούν για «βλέμματα γεμάτα νόημα», ενώ ο Jason Momoa έκανε μία κίνηση, η οποία εύκολα θα μπορούσε να παρερμηνευτεί.

Ο γοητευτικός ηθοποιός έβγαλε το σακάκι του και το προσέφερε στη Βρετανίδα ηθοποιό για να την «προστατεύσει» από το τσουχτερό κρύο. Τα χαμόγελα και των δύο, καθώς και η πολύ μικρή απόσταση που τους χώριζε, ενώ συνομιλούσαν, μαρτυρούν πολλά. Πηγή που βρισκόταν μπροστά κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, δήλωσε στο αμερικανικό Ε!: «Έβαλε πολλές φορές το χέρι του γύρω από τους ώμους της. Φαίνονταν να διασκεδάζουν πολύ μαζί και δεν υπήρχε καμία αμηχανία μεταξύ τους. Ήταν σαν να υπάρχει μία άνεση ανάμεσά τους».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice