Όταν ο Γουίλ Σμιθ είχε χλευάσει άνδρα με αλωπεκία (βίντεο)

«Ελάτε ήταν ένα αστείο»

Newsroom |

Ο Γουίλ Σμιθ χλευάζει άνδρα με αλωπεκία. Στη δημοσιότητα βίντεο με τον ηθοποιό.

Στην ιστορία των Όσκαρ φαίνεται πως θα μείνει το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ. Ο ηθοποιός σχεδόν 24 ώρες μετά το επεισόδιο ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Με μία ανάρτησή του στο Instagram, ο Γουίλ Σμιθ χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του απαράδεκτη και δήλωσε ότι «ξεπέρασα τα όρια μου και έκανα λάθος» και πρόσθεσε: «Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν αντιπροσωπευτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

 

Βίντεο «καίει» τον Γουίλ Σμιθ – Κοροϊδεύει άνδρα με αλωπεκία

Ένα βίντεο, όμως, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας και απεικονίζει τον Γουίλ Σμιθ σε νεαρή ηλικία, κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου και «καίει» τον ηθοποιό.

Πρόκειται για πλάνο από την τηλεοπτική εκπομπή «The Arsenio Hall Show», στην οποία ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος για να μιλήσει, μεταξύ άλλων, για τη σειρά που πρωταγωνιστούσε τότε «Ο πρίγκιπας του Bel Air».

Κατά τη διάρκειά της ο Γουίλ Σμιθ χλεύασε τον μουσικό John B. Williams, ο οποίος συμμετείχε στην εκπομπή με την μπάντα του και ήταν φαλακρός λόγω αλωπεκίας.

«Πρέπει να ξυρίζει το κεφάλι του κάθε πρωί», ακούγεται να λέει με ένα μέρος του κοινού να γελά και το υπόλοιπο να αποδοκιμάζει την ατάκα του. «Ελάτε, ήταν ένα αστείο», απάντησε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις