Μπρούκλιν Μπέκαμ: Σήμερα παντρεύεται με την Νικολά Πελτζ

Υπάρχει ήδη «σκληρό» προγαμιαίο συμβόλαιο

Newsroom |

Αντίστροφα μετρούν για τον γάμο τους ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η μέλλουσα σύζυγός του, Νίκολα Πελτζ.

Όρκους αιώνιας αγάπης δίνουν σήμερα ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτώρια Μπέκαμ, Μπρούκλιν, και η εκλεκτή της καρδιάς του, η κόρη του Αμερικανού αυτοδημιούργητου δισεκατομμύριούχου επιχειρηματία, Νέλσον Πελτζ, Νίκολα.

Οι δυο νέοι θα παντρευτούν στο εντυπωσιακό κτήμα 76 εκατομμυρίων δολαρίων στο Παλμ Μπιτς που διαθέτει η οικογένεια της νύφης. Όσον αφορά στους κουμπάρους, θα είναι τα αδέρφια του γαμπρού, ο 19χρονος Ρομέο και ο 16χρονος Κρουζ. Στη λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα πρώην μέλη των Spice Girls, η Νικόλ Ρίτσι, η Τζίτζι Χαντίντ, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι.

Την κάλυψη του γάμου έχει αναλάβει αποκλειστικά η «Vogue». Μάλιστα, θα απαγορευτεί στους καλεσμένους να βγάλουν φωτογραφίες, ενώ έχουν προσληφθεί δύο ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας για την κάθε οικογένεια.

Ο 22χρονος γιος της Βικτόρια και του Ντέιβιντ Μπέκαμ και η 27χρονη κληρονόμος γνωρίστηκαν στο Coachella πριν από τέσσερα χρόνια. Το 2020 έγινε γνωστή η σχέση τους και λίγο καιρό μετά αρραβωνιάστηκαν. Tο ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη, στο Μπέβερλι Χιλς και πολύ συχνά μοιράζεται κοινά στιγμιότυπα στο Instagram.

Ο γάμος του Μπρούκλιν Μπέκαμ και της Νίκολα Πελτζ θα κοστίσει – σύμφωνα με τη Daily Mail- 3 εκατ. λίρες, ενώ έχει γίνει και προγαμιαίο συμβόλαιο.

Ο λόγος είναι η περιουσία του 79χρονου Νέλσον Πελτζ υπολογίζεται στο 1,7 δισ. δολάρια και ο ίδιος έχει την φήμη του σκληρού και αδίστακτου επιχειρηματία.

Γεννημένος σε εβραϊκή οικογένεια του Μπρούκλιν, παράτησε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια το 1962 και ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση, την οποία μετέτρεψε από μια μικρή επιχείρηση κατεψυγμένων προϊόντων στον μεγαλύτερο διανομέα της Βορειοανατολικής Αμερικής.

Στην συνέχεια έφτιαξε την μεγαλύτερη εταιρεία συσκευασίας στον κόσμο, την Triangle Industries, την οποία πούλησε το 1989. Η αγοραπωλησία του απέφερε 840 εκατ. δολάρια.

Επίσης, αγόρασε την μάρκα παγωμένου τσαγιού Snapple και την αλυσίδα fast food Wendy's, χάλασε συμφωνία για να αγοράσει Dunkin' Donuts και εισέβαλε στον κολοσσό Heinz.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις            

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ