© Σελένα Γκόμεζ © EPA / GUILLAUME HORCAJUELO
Σελένα Γκόμεζ © EPA / GUILLAUME HORCAJUELO
Celebrities

Η Σελένα Γκόμεζ απαντά σε όσους σχολιάζουν αρνητικά το σώμα της

«Δεν με νοιάζει το βάρος μου πια»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο ΤikTok, η Σελένα Γκόμεζ απάντησε στα αρνητικά σχόλια, που δέχεται για το σώμα της στα social media.

«Προσπαθώ να μείνω αδύνατη, αλλά πήγα στο Jack in the Box και πήρα τέσσερα tacos, τρία egg rolls, onion rings και σάντουιτς με πικάντικο κοτόπουλο. Αλλά ειλικρινά, δε με νοιάζει το βάρος μου πια, γιατί ο κόσμος θα με κρίνει έτσι κι αλλιώς», ακούγεται να λέει αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρει μερικά από τα σχόλια που δέχεται συχνά: «Είσαι πολύ λεπτή», «είσαι πολύ παχιά», «αυτό το ρούχο δεν σου κάνει», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια που ακούει κατά καιρούς. Η ίδια όμως, απαντάει σε όσους την σχολιάζουν: «Είμαι τέλεια, ακριβώς όπως είμαι. Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα από αυτό; Bye!».

Προ ημέρων άλλωστε η τραγουδίστρια μαζί με τη μητέρα της Μάντι Τίφι και τη συνιδρύτρια του Newsette, Ντανιέλα Πίρσον μίλησαν για τη διαδικτυακή τους πλατφόρμα ψυχικής υγείας WonderMind σε συνέντευξή στο «Good Morning America».

«Η Wondermind δεν είναι μόνο για άτομα που έχουν διαγνωσμένη ψυχική ασθένεια - είναι για όποιον έχει συναισθήματα» είπε. «Είναι για όποιον αισθάνεται κάποιες φορές λυπημένος, μόνος, φοβισμένος, ανήσυχος και πραγματικά δεν χαρακτηρίζουμε κανέναν», υπογράμμισε.
Η Γκόμεζ μιλά εδώ και καιρό ανοιχτά για τους αγώνες της για την ψυχική της υγεία και το 2020 αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή.

Εξήγησε ακόμη το ότι έμαθε για τη δική της διάγνωση ψυχικής υγείας είχε σημαντικό και θετικό αντίκτυπο. «Μόλις το ανακάλυψα, ήταν πραγματικά απελευθερωτικό να έχω τις πληροφορίες, να ξέρω τι συμβαίνει. Δεν με τρόμαξε», είπε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice