Πρίγκιπας Χάρι
Πρίγκιπας Χάρι © EPA/ANDY RAIN
Celebrities

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε για τη συνάντησή του με τη βασίλισσα Ελισάβετ

«Ήθελα να ελέγξω ότι έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε πώς ήταν η συνάντηση με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Τι είπε σε συνέντευξή του.

Για την επίσκεψή του στη βασίλισσα Ελισάβετ την περασμένη εβδομάδα μίλησε σε συνέντευξή του σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ο πρίγκιπας Χάρι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κατά την επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο ήθελε να ελέγξει ότι η 96χρονη μονάρχης έχει «τους σωστούς ανθρώπους γύρω της».

Ο Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν συνάντησαν τη βασίλισσα στον Πύργο Ουίνδσορ κατά το πρώτο ταξίδι τους στη Βρετανία από το Μάρτιο 2020, που παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντα, και αφού το ζευγάρι προκάλεσε σοκ στη βασιλική οικογένεια με μια εκρηκτική συνέντευξή του πέρυσι στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

«Το να είμαι μαζί της, ήταν σπουδαίο», δήλωσε ο Χάρι σε συνέντευξή του στο Today, την πρωινή εκπομπή του NBC, την οποία έδωσε στη διάρκεια των Αγώνων Invictus στη Χάγη.

Prince Harry Describes His Recent Visit With Queen Elizabeth

«Ήθελα απλώς να βεβαιωθώ ότι είναι, ξέρετε, προστατευμένη και έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της», δήλωσε. «Ξέρετε, το σπίτι - σπίτι για μένα τώρα είναι ... προς το παρόν, στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Ο Χάρι, η Μέγκαν και τα δύο μικρά παιδιά τους ζουν στην Καλιφόρνια. Ο Χάρι επέστρεψε στη Βρετανία για την κηδεία του παππού του πριν από ένα χρόνο, όμως δεν συμμετείχε σε πρόσφατο μνημόσυνο λόγω μιας διένεξης με την κυβέρνηση σχετικά με την ασφάλειά του.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ © EPA/REMKO DE WAAL

Η βασίλισσα, η οποία κλείνει τα 96 αύριο, Πέμπτη, έχει αποτραβηχτεί σε μεγάλο βαθμό από τη δημοσιότητα αφού πέρασε τον Οκτώβριο μια νύκτα στο νοσοκομείο για αδιευκρίνιστη αδιαθεσία και στη συνέχεια οι γιατροί της συνέστησαν ανάπαυση.

Η βασίλισσα βρέθηκε θετική στην Covid-19 το Φεβρουάριο και είχε ήπια συμπτώματα, όπως αυτά ενός κρυολογήματος.

Ενώ συνεχίζει να πραγματοποιεί συναντήσεις μέσω ίντερνετ με διπλωμάτες και αξιωματούχους, δεν έχει συμμετάσχει σε σημαντικές τελετές, όπως η Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του Α' και του Β' Παγκόσμιου Πολέμου και η λειτουργία του Πάσχα.

«Ήταν τόσο ωραία που την είδα», είπε ο Χάρι. «Είναι σε θαυμάσια φόρμα». «Έχει πάντα πολύ χιούμορ μαζί μου», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice