Madison Reed: Συγκέντρωσε φρέσκα κεφάλαια 220 εκατ. δολαρίων με τη συνδρομή του Jay-Z
Ο ράπερ Jay-Z © ΕPA Pool
Celebrities

Επενδύει και στα κομμωτήρια ο Jay-Z

Ο ράπερ είναι γνωστός για το επιχειρηματικό του δαιμόνιο

62224-137655.jpg
Newsroom |

H Madison Reed συγκέντρωσε νέα κεφάλαια 220 εκατ. δολαρίων με τη συνδρομή του ράπερ Jay-Z.

Χρηματοδότηση ύψους 33 εκατ. δολαρίων δέχθηκε η Madison Reed με τα περισσότερα κεφάλαια να προέρχονται από την Sandbridge Capital, ενώ στον γύρο χρηματοδότησης συμμετείχε και η Marcy Venture Partners του γνωστού ράπερ Jay-Z.

Η εταιρεία προϊόντων περιποίησης μαλλιών και κομμωτηρίων σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για να προσθέσει 20 σημεία λιανικής πώλησης και 850 εξουσιοδοτημένους ειδικούς στη βαφή μαλλιών σε κομβικά σημεία στη Νέα Υόρκη, ενώ στους στόχους της είναι η ενίσχυση του ψηφιακού τμήματος της επιχείρησης.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η εταιρεία που ιδρύθηκε το 2013 στο Σαν Φρανσίσκο διαχειρίζεται 60 κομμωτήρια στις ΗΠΑ, ενώ τα προϊόντα της πωλούνται σε καταστήματα όπως τα Ulta, Ulta at Target, Amazon, καθώς και σε άλλους λιανοπωλητές και στην ιστοσελίδα της.

Ως γνωστόν ο Jay-Z έχει ήδη επενδύσει σε διάφορες Startups όπως για παράδειγμα την JetSmarter η οποία προσφέρει ιδιωτικά jet για μεταφορές on demand, την Landis εταιρεία ακίνητων, την Oatly εταιρεία με φυτικό γάλα. Μεταξύ άλλων, είναι συνιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ Brooklyn Nets (αγωνίζεται στο NBA), αλλά και του δημοφιλούς μπαρ της Νέας Υόρκης «The 40/40 Club».  

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice