Mary Jo Campbell: Ποια είναι γιαγιά των Καρντάσιαν - Η ζωή, οι γάμοι, οι επιχειρήσεις και η ιστορία της με τον καρκίνο.
www.instagram.com/maryjo_campbell
Celebrities

Mary Jo Campbell: Η γιαγιά των Καρντάσιαν είναι survivor

Στα 87, είχε μια γεμάτη ζωή και δύο νίκες επί του καρκίνου

Mary Jo Campbell: Ποια είναι γιαγιά των Καρντάσιαν - Η ζωή, οι γάμοι, οι επιχειρήσεις και η ιστορία της με τον καρκίνο.΄α

Η Μέρι Τζο Κάμπελ είναι μητέρα της Κρις Τζένερ και γιαγιά των έξι αδελφών Καρντάσιαν-Τζένερ. Στα 87 της χρόνια έχει νικήσει δύο φορές τον καρκίνο, είναι όμορφη και κοτσονάτη. Αν και εμφανίστηκε ελάχιστα στο τηλεοπτικό σόου, συμμετέχει ενεργά στη ζωή της οικογένειας. Οι τηλεθεατές την αγάπησαν για την ειλικρίνεια, το ωμό της χιούμορ και την ευγένειά της.

Γεννημένη το 1934 στο Αρκάνσας, στα 15 της ενδιαφερόταν για τη μόδα και έπαιρνε μαθήματα. Διέκοψε τις σπουδές της στα 18 όταν και παντρεύτηκε. Έμεινε παντρεμένη λίγο περισσότερο διάστημα από όσο ο Απόστολος Γκλέτσος με την Άννα Μαρία Λυκουρέζου; δύο μήνες!

Στη συνέχεια παντρεύτηκε με τον Robert True Houghton. Μαζί απέκτησαν την Κρις και την Κάρεν. Μετά από επτά χρόνια γάμου-φαγούρας πήραν διαζύγιο. Ο τρίτος της σύζυγος ήταν ο Harry Shannon, με τον οποίο έμειναν μαζί 40 χρόνια. Το 2003 ο Shannon σκοτώθηκε σε τροχαίο και έκτοτε η Μέρι είναι χήρα.

Η Μέρι εργάστηκε ως δασκάλα και μοντέλο, παρά το 1,63 του ύψους της. Ώσπου αποφάσισε να γίνει επιχειρηματίας. Τη δεκαετία του 1980 άνοιξε μαζί με τον σύζυγό της μια μπουτίκ παιδικών ρούχων ονόματι Shannon & Company στο Σαν Ντιέγκο. Όταν συνέβη το δυστύχημα του Harry Shannon, η Μέρι θέλησε να βάλει λουκέτο στην επιχείρηση, αλλά η Κρις δεν της το επέτρεψε. Ανέλαβε τα ηνία της μπουτίκ, τη διαχείριση της οποίας έχει μέχρι σήμερα.

Η Μέρι ξεπέρασε δύο καρκίνους, έναν του μαστού κι έναν του παχέος εντέρου. Ζει στο Λος Άντζελες κι έχει μια περιουσία 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Όπου γάμος και χαρά των Καρντάσιαν, η Μέρι μέσα. Στο instagram φωτογραφίζεται συχνά με τα εγγόνια και τα δισέγγονά της, και τα βάζει τα φίλτρα της... Στιλιστικά είναι αρκετά κομψότερη από τις κιτσόνες εγγόνες της.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice