Τίφανι Τραμπ - Μάικλ Μπούλος: Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ παντρεύεται τον Νοέμβριο - Ο έρωτας γεννήθηκε στη Μύκονο.
© instagram / @michaelboulos
Celebrities

Η Τίφανι Τραμπ, κόρη του Ντόναλντ, παντρεύεται - Γνώρισε τον γαμπρό στη Μύκονο

Ένα ειδύλλιο με άρωμα Ελλάδας

Τίφανι Τραμπ - Μάικλ Μπούλος: Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ παντρεύεται τον Νοέμβριο - Ο έρωτας γεννήθηκε στη Μύκονο.

Η Τίφανι Τραμπ αρραβωνιάστηκε με τον Μάικλ Μπούλος την τελευταία μέρα της θητείας του πατέρα της ως προέδρου των ΗΠΑ, τον Ιανουάριο του 2021. Ο Ντόναλντ δεν πρέπει να ήταν στα κέφια του. Anyway. Με τον Μάικλ γνωρίστηκαν το 2018 στη Μύκονο, στο κλαμπ της Λίντσεϊ Λόχαν, όπου και οι δυο ήταν φανατικοί θαμώνες. Τα βρετανικά ΜΜΕ βέβαια ισχυρίζονται πως το ειδύλλιο είχε γεννηθεί νωρίτερα σε κλαμπ της Knightsbridge του Λονδίνου. Αλλά έτσι είναι οι Βρετανοί, τα θέλουν όλα δικά τους. Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την εκδοχή Μύκονοοοοος, που είναι και πιο ρομαντικό μέρος.

Ο Μπούλος, παρά το επίθετο, που κάνει ελληνικό, δεν είναι Έλληνας. Είναι Λιβανεζογάλλος. Αλλά τον λες άνετα φιλέλληνα, αφού πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις, σε κρουαζιέρες στο Αιγαίο θα τον δεις. Αγαπημένη του παραλία είναι η Ψαρού, αγαπημένο μέσο μετακίνησης το ιδιωτικό του τζετ και τα υπερπολυτελή γιοτ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Boulos (@michaelboulos)

Όμως και η Τίφανι αγαπά την Ελλάδα, ιδίως το ελληνικό καλοκαίρι. Μάλιστα, φήμες λένε πως αναζήτησε μέρη στη Μύκονο για να πραγματοποιήσει τον γάμο της, ώστε να επισφραγίσει με τον πιο ρομαντικό τρόπο τον έρωτα που γεννήθηκε σε μυκονιάτικο έδαφος. Δεν έψαξε στη Knightsbridge, φίλοι Βρετανοί! Σύμφωνα με το Vanity Fair, πάντως, η τελετή θα λάβει χώρα στην Αμερική στις 12 Νοεμβρίου. Λογικό, ο Νοέμβριος στη Μύκονο δεν είναι ιδιαιτέρως ζεστός ή γκλάμορους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Boulos (@michaelboulos)

Λέγεται ότι τελικά ο γάμος θα γίνει στο ριζόρτ Mar-a-Lago της Φλόριντα, ένα κλειστό κλαμπ για celebrities και υπερπλουσίους. Για να γίνει κανείς μέλος του, πρέπει να στάξει 200.000 δολάρια για την εγγραφή και να πληρώνει 14.000 δολάρια τον χρόνο ως συνδρομή. Εκεί παντρεύτηκε η πρώτη γυναίκα του Τραμπ Ιβάνκα με τον τέταρτο σύζυγό της, εκεί έκανε τη δεξίωση του γάμου του με τη Μελάνια ο Ντόναλντ, εκεί ζούσε ο «πορτοκαλί πρόεδρος» από το 1985 μέχρι το 1995, ενώ μια τεράστια αίθουσα χορού έχει το όνομά του. Τον Νοέμβριο του 2018, στη γιορτή του Thanksgiving, στο Mar-a-Lago γνωρίστηκαν τα συμπεθέρια Τραμπ και Μπούλος, όπου και δόθηκε εκατέρωθεν η έγκριση να προχωρήσει η σχέση σε κάτι σοβαρό. Να τον πάρει τον Μπούλο; Να τον πάρει!

Η Τίφανι είναι κόρη του Ντόναλντ Τραμπ και της Μάρλα Μέιπλς. Ντόναλντ και Μάρλα παντρεύτηκαν το 1993 λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους. Η τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Plaza της Νέας Υόρκης, ιδιοκτησίας Τραμπ εκείνα τα χρόνια, ήταν εντυπωσιακός. Στα τραπέζια υπήρχαν χαβιάρια και σαμπάνιες, η τούρτα ήταν επταώροφη, το νυφικό σχεδιασμένο από την Carolina Herrera και η τιάρα αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Boulos (@michaelboulos)

Ένα μήνα πριν τον γάμο, η Τίφανι Τραμπ θα κλείσει τα 29, ενώ ο γαμπρός τον Αύγουστο θα κλείσει τα 25. Η νύφη έχουν τελειώσει τη νομική σχολή. Ο γαμπρός γεννήθηκε στο Χιούστον, αλλά μεγάλωσε στη Νιγηρία. Εκεί βρίσκονται οι επιχειρήσεις του δισεκατομμυριούχου πατέρα του. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο Λονδίνο και είναι διευθυντής σε πολλές από τις πατρικές εταιρείες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Boulos (@michaelboulos)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice