Ο Κρις Ροκ παίρνει το μέρος του Τζόνι Ντεπ – Σφοδρή επίθεση στην Άμπερ Χερντ
Ο κωμικός Κρις Ροκ © ΕPA Pool
Celebrities

Kρις Ροκ: Πιστεύω όλες τις γυναίκες εκτός από την Άμπερ Χερντ

Τι είπε για τον Γουίλ Σμιθ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Αμερικανός κωμικός ηθοποιός Κρις Ροκ έδωσε τη δική του οπτική γωνία για την πολύκροτη δίκη της Άμπερ Χέρντ με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ.

Κατά τη διάρκεια σόου στο Λονδίνο, ο Κρις Ροκ τόνισε ότι είναι σημαντικό να «πιστεύουμε όλες τις γυναίκες» πριν αποκαλύψει την εξαίρεση του. «Να πιστεύετε όλες τις γυναίκες… εκτός από την Άμπερ Χερντ», είπε ο κωμικός. «Τι παίρνει αυτή; Έχ…. στο κρεβάτι του! (…) Σκ… στο κρεβάτι του. Μόλις χ…. στο κρεβάτι κάποιου, είσαι ένοχος για όλα. … Τι στο δ... συμβαίνει; Και μετά από αυτό είχαν σχέση. Πρέπει να είναι καταπληκτική γκ... … Έχω πάει με πολλές τρελές, αλλά διάολε».

Το θέμα προέκυψε όταν ο κωμικός σχολίασε ότι υπάρχουν «νέοι κανόνες» όσον αφορά το να κοιμηθείς με άλλους ανθρώπους. 

Υπενθυμίζεται ότι η Χερντ κατηγορείται ότι αφόδευσε στο κρεβάτι του Τζόνι Ντεπ όταν αυτός άργησε στο πάρτι γενεθλίων της τον Απρίλιο του 2016, ωστόσο η ίδια επιρρίπτει την «ενοχή» στους μικροσκοπικούς σκύλους του ζευγαριού. 

Ο κωμικός αναφέρθηκε βέβαια και στο χαστούκι που δέχθηκε από τον Γουίλ Σμίθ, λέγοντας «Όποιος λέει ‘τα λόγια πονάνε’ δεν έχει χτυπηθεί ποτέ στο πρόσωπο».

Μετά την αντιπαράθεση τον Μάρτιο, ο Σμιθ ζήτησε συγγνώμη και παραιτήθηκε από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών την 1η Απριλίου. Στις 8 Απριλίου, η Ακαδημία αποφάσισε να απαγορεύσει στον Γουίλ Σμιθ να παρευρίσκεται σε τελετές απονομής των Όσκαρ για τα επόμενα 10 χρόνια.

Η μητέρα του Ροκ, Ρόουζ, είπε πρόσφατα ότι αισθάνθηκε ότι ο Σμιθ την πλήγωσε σωματικά όταν χαστούκισε τον γιο της. «Όταν πληγώνεις το παιδί μου, με πληγώνεις» είπε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice