Kim Kardashian
Kanye West – Kim Kardashian © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Ο Kanye West πήγε τα παιδιά του στο σχολείο με πυροσβεστικό

Στη νέα σεζόν του «The Kardashians»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Κanye West ράπερ μετέφερε τα παιδιά του στο σχολείο με ένα πυροσβεστικό όχημα στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου «The Kardashians».

Ο Kanye West εμφανίζεται με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του καθώς οι πυροσβέστες μεταφέρουν τόσο τον ίδιο όσο και τα παιδιά στο σχολείο, ενώ όλη η οικογένεια φοράει πυροσβεστικά κράνη.

Στην σκηνή, η 8 ετών North, ο 6 ετών Saint, η 4 ετών Chicago και η 3 ετών Psalm βγαίνουν από την είσοδο του σπιτιού τους με ένα τεράστιο κόκκινο πυροσβεστικό όχημα που μίσθωσε ο Kanye West για να μεταφέρει τα παιδιά του στο σχολείο.

«Ο Kanye είναι εδώ για να πάρει τα παιδιά για να τα πάει στο σχολείο. Ό, τι κι αν περνάμε, θέλω πάντα τα παιδιά μου να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά στον μπαμπά τους και να περνούν τα πρωινά τους με τον μπαμπά και να τα πηγαίνει στο σχολείο», ανέφερε πρώην σύζυγος του η Kim Kardashian.

Οι West και Kardashian ήταν ζευγάρι από το 2012, έκαναν το πρώτο τους παιδί το 2013 και παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα. To 2021, μετά από 7 χρόνια γάμου και 4 παιδιά, η Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice