Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και Τράβις Μπάρκερ: Παντρεύτηκαν για τρίτη φορά στο Πορτοφίνο. Το νυφικό και το γαμπριάτικο Dolce & Gabbana, οι καλεσμένοι, η φιλοξενία.
© instagram / @kourtneykardash
Celebrities

Στον γάμο της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ακόμα και οι καναπέδες φορούσαν Dolce & Gabbana!

Σκεφτείτε κάτι ανάμεσα σε γάμο και προωθητική ενέργεια

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και Τράβις Μπάρκερ: Παντρεύτηκαν για τρίτη φορά στο Πορτοφίνο. Όλο το πάρτι έμοιαζε με διαφημιστική καμπάνια των Dolce & Gabbana.

Ήταν η τρίτη τελετή για το ζευγάρι. Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ παντρεύτηκαν μια φορά τον Απρίλιο στο Λας Βέγκας (το ονόμασαν «προπόνηση»), μια δεύτερη με πολιτικό γάμο στην Καλιφόρνια και μια τρίτη, στις 20 Μαΐου, στο Πορτοφίνο της Ιταλίας. Θα υπάρξει και τέταρτη; Απέμεινε κάτι άλλο να κάνουν; Ίσως κι ένα σύμφωνο συμβίωσης;  Θα δούμε.

Η όλη διοργάνωση έμοιαζε με marketing event των Dolce & Gabbanna. Πάντως αυτή ήταν η πιο γκλαμουράτη τελετή σε σχέση με τις άλλα δύο. Το γκλαμ δεν έλειψε ποτέ από αυτή την οικογένεια, κάτι που δεν συμβαίνει βέβαια με τη φινέτσα. Δείτε μια ανάρτηση της μαμάς Κρις Τζένερ από τον γάμο και, αν θέλετε, συζητάμε μετά τις ενστάσεις για τη σκληρή κριτική μου στο στιλ και τη φινέτσα (την ποια;) των Καρντάσιαν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Το γλέντι κράτησε ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο κι έγινε σε στενό κύκλο, με παρόντες την οικογένεια και λίγους μόνο φίλους όπως η Μέγκαν Φοξ με τον Machine Gun Kelly. Όλοι οι καλεσμένοι φιλοξενήθηκαν στις βίλες της Villa Olivetta, μια παραθαλάσσια έπαυλη που ανήκει στους Domenico Dolce και Stefano Gabbana και ξεχωρίζει για τη μαξιμαλιστική αισθητική της, όπως άλλωστε και οι Dolce & Gabbana. Κάποιοι άλλοι διανυκτέρευσαν σε δύο υπερπολυτελή γιοτ, τα οποία έχουν πισίνα και γυμναστήριο, ριχτάρια λεοπάρ D&G στα έπιπλα, χρυσά πόμολα στις πόρτες και νιπτήρες με χρυσό, ρουμπίνια και ζαφείρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Το σαββατοκύριακο για τους καλεσμένους περιελάμβανε ιταλικό ειδυλλιακό σκηνικό στο φόντο, βαρκάδες με γιοτ, πολλά τραπέζια και πολλά ρούχα Dolce & Gabbana.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής με δείπνο στο εστιατόριο Puny. Το μενού περιελάμβανε χειροποίητα ζυμαρικά, λαβράκι και παρφέ για επιδόρπιο, ενώ οι ουρανίσκοι ευφράνθηκαν με ιταλικά κρασιά. Όλες οι αδελφές Καρντάσιαν-Τζένερ στο τραπέζι φορούσαν D&G, με τη νύφη Κόρντεϊ να ξεχωρίζει μέσα στο φλογερό κόκκινο σύνολό της που αποτελούνταν από ένα εφαρμοστό κορμάκι, μια διάφανη μακριά φούστα και ένα κομμάτι γούνας σε μπορντό. Ο γαμπρός έσκασε με μαύρο κοστούμι, ξεκούμπωτο, για να φαίνονται τα τατουάζ του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Το Σάββατο οι καλεσμένοι μασαμπούκωσαν το μεσημέρι στο ψαροχώρι San Fruttuoso. Η Κόρτνεϊ εμφανίστηκε με μαύρο μίνι φόρεμα των Dolce & Gabbana, vintage από το 1998, που στο στέρνο ήταν διακοσμημένο με μια εικόνα της Παναγίας. Το outfit ολοκλήρωνε ένα μαύρο πέπλο με μπλε δαντέλα και μαύρα γάντια. Ο Μπάρκερ ήταν ασορτί με τη γυναίκα του ντυμένος με κάτι σαν κελεμπία μαύρη. Τη μαυρίλα έσπαγε η αλυσίδα στον λαιμό του.

Δεν υπήρξε μέρα που το σόι να αποχωρίστηκε τα Dolce & Gabbana του. Επίσης τόσο η μαμά όσο και οι αδελφές, ως φιλότιμοι influencers, ανέβαζαν διαρκώς σέλφι με ταγκαρίσματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Το μυστήριο έγινε στην ύπαιθρο. Η νύφη κατέφθασε συνοδευόμενη από τη μητέρα της και κρατώντας ένα μπουκέτο με κόκκινα και λευκά τριαντάφυλλα. Οι όρκοι ανταλλάχτηκαν μπροστά σε έναν βωμό περίτεχνα επενδυμένο με μπορντό βελούδο και χρυσές μπορντούρες, με φόντο μια εικόνα της Παναγίας και του Χριστού και διάφορα μανουάλια και κεριά.

Το νυφικό, σχεδιασμένο ειδικά για την Κόρτνεϊ από τους Dolce & Gabbana Alta Moda, ήταν μίνι, φτιαγμένο από δαντέλα και σατέν, θύμιζε εσώρουχα ιταλικά της δεκαετίας του ’60. Το βέλο ήταν τεράστιο, με κεντημένα στο χέρι λουλούδια, μια εικόνα της Παναγίας και τη φράση «Οικογένεια, Πίστη, Σεβασμός». Η νύφη το αποχωρίστηκε για τη δεξίωση και φόρεσε ένα πιο κοντό βέλο. Την εμφάνιση συμπλήρωναν γάντια από τούλι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MONTOURE (@montoureofficial)

Το γαμπριάτικο έφερε επίσης την υπογραφή της ιταλικής φίρμας. Ο Μπάρκερ συνδύασε το μαύρο κοστούμι του με λευκό πουκάμισο, μεταξωτό παπιγιόν και μια χρυσή καρφίτσα. Λογικά, με τόσο προμοτάρισμα του οίκου Dolca & Gabbana, ο γάμος της Κόρτνεϊ και του Τράβις πρέπει να τους βγήκε τζάμπα. Μην έβγαλαν και λεφτά! Από τα παράδοξα της ζωής: όσο περισσότερα χρήματα έχεις, τόσο περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να σου δώσουν πράγματα δωρεάν. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice