Celebrities που πιστεύουν στον θεσμό του γάμου, γι’ αυτό και παντρεύτηκαν πάνω από τις τρεις φορές

Από την Πάμελα Άντερσον μέχρι τον Γκάρι Όλντμαν, αυτοί είναι οι πιο πολυστεφανωμένοι διάσημοι

Σταρ της σόου-μπιζ που παντρεύτηκαν περισσότερες από 3 φορές - Ποιοι έχουν το ρεκόρ στους γάμους.

Προφανώς και τους αρέσουν όλα: τα νυφικά και τα γαμπριάτικα, τα ρύζια και τα ροδοπέταλα, τα μπάτσελορ πριν και οι δεξιώσεις μετά. Επίσης αντέχουν και τα διαζύγια. Προσπαθώντας να πετύχουν το «για πάντα», οι σταρ που ακολουθούν πειραματίστηκαν πάνω από τρεις φορές με συζύγους. Ας δούμε τους πρωταθλητές.

Πάμελα Άντερσον: 6 γάμοι

Ο Τόμι Λι και η Πάμελα Άντερσον
Ο Τόμι Λι και η Πάμελα Άντερσον / © EPA

Μπορεί η Πάμελα να έκανε 6 γάμους, αλλά οι γαμπροί ήταν πέντε: τον έναν τον παντρεύτηκε δύο φορές. Στο ρόστερ των συζύγων της συναντούμε δύο μουσικούς, τον Τόμι Λι και τον Κιντ Ροκ, έναν επαγγελματία παίκτη του πόκερ, έναν κινηματογραφικό παραγωγό και έναν σωματοφύλακα. Και μερικά απαραίτητα κουτσομπολιά: Η σχέση της με τον Τόμι Λι σημαδεύτηκε από την κλοπή και διαρροή στο ίντερνετ ενός βίντεο ερωτικού περιεχομένου· είναι ακόμα φίλοι. Ο τρίτος της άνδρας Ρικ Σάλομον ήταν πρωταγωνιστής ενός ανάλογου βίντεο στο πλευρό της Πάρις Χίλτον. Με τον τέταρτο άνδρα της Τζον Πίτερς έμεινε παντρεμένη 12 μέρες. Τον πέμπτο σύζυγο τον ερωτεύτηκε εν μέσω πανδημίας, στις 24 Δεκεμβρίου του 2020, και τον χώρισε τον Ιανουάριο του 2022 όταν είχαμε πια εμβολιαστεί και είχαμε βγάλει τις μάσκες (άσχετο).

Τζόαν Κόλινς: 5 γάμοι

Η Τζόαν Κόλινς με τον πέμπτο σύζυγό της Πέρσι Γκίμπσον
Evan Agostini/ImageDirect

Τέσσερις γάμους και τέσσερα διαζύγια είχε ο παλιόλυκος του θεάματος Τζόαν Κόλινς, ώσπου το 2002 βρήκε τον έναν και μοναδικό, τον άνδρα της ζωής της, με τον οποίο είναι ακόμα μαζί. Η «Αλέξις Κόλμπι» παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Μάξγουελ Ριντ, τον ηθοποιό Άντονι Νιούλι, τον επιχειρηματία και μάνατζερ των Beatles Ρόναλντ Κας και τον τραγουδιστή Πίτερ Χολμ. Ο τωρινός της άνδρας ονομάζεται Πέρσι Γκίμπσον, είναι τηλεοπτικός παραγωγός (υπογράφει, μεταξύ άλλων το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος») και είναι 57 χρονών. Στο μεταξύ, ρε παιδιά, πόσο χρονών είμαστε εμείς, που η Τζόαν καβάτζωσε τα 89;

Γκάρι Όλντμαν: 5 γάμοι

Γκάρι Όλντμαν και Ούμα Θέρμαν
Γκάρι Όλντμαν και Ούμα Θέρμαν / © Ron Galella/Ron Galella Collection via Getty Images

Ο καλύτερος κακός του Χόλιγουντ έδειχνε ασυγκράτητος, ώσπου στο πρόσωπο της συγγραφέως και επιμελήτριας τέχνης Ζιζέλ Σμιτ βρήκε το 2017 την one and only. Τουλάχιστον για την ώρα. Είχαν προηγηθεί τέσσερις απόπειρες να ευτυχήσει, μία με την ηθοποιό Λέσλι Μάνβιλ, μια δεύτερη με την Ούμα Θέρμαν, μία τρίτη με το μοντέλο και φωτογράφο Ντόνια Φλορεντίνο και μια τέταρτη με την τραγουδίστρια της τζαζ Αλεξάνδρα Έντενμπορο.

Ζαν-Κλοντ Βαντάμ: 5 γάμοι

Ο Ζαν-Κλοντ Βαντάμ με την τωρινή του σύζυγο Γκλάντις Πορτουγκίζ
Ο Ζαν-Κλοντ Βαντάμ με την τωρινή του σύζυγο Γκλάντις Πορτουγκίζ / © Eduardo Parra/Getty Images

Μοιάζει κάπως απίστευτο, αλλά ο Ζαν-Κλοντ Βαντάμ υπήρξε μεγάλος καρδιοκατακτητής. Παντρεύτηκε 5 φορές με 4 γυναίκες: την τρίτη του σύζυγο τη στεφανώθηκε δύο φορές και ζούνε μαζί ακόμα happily ever after. Η Γκλάντις Πορτουγκίζ, περί ης ο λόγος, είναι επαγγελματίας μποντιμπιλντερού και έχει με τον Βέλγο επαγγελματία δάρτη δύο παιδιά.

Λίζα Μινέλι: 4 γάμοι

Η Λίζα Μινέλι με τον σύζυγό της Ντέιβιντ Γκεστ
Η Λίζα Μινέλι με τον σύζυγό της Ντέιβιντ Γκεστ / © EPA PHOTO ANSA/CLAUDIO ONORATI/MS

Και οι τέσσερις γάμοι της Λίζας έληξαν άδοξα. Είναι μόνη της από το 2007, όταν και εκδόθηκε το τελευταίο της διαζύγιο με τον τηλεοπτικό παραγωγό Ντέιβιντ Γκεστ. Είχαν προηγηθεί οι γάμοι και τα διαζύγια με τον τραγουδιστή Πίτερ Άλεν, τον σκηνοθέτη Τζακ Χάλι Τζούνιορ και τον γλύπτη Μαρκ Τζίρο. Η Λίζα Μινέλι ακολούθησε την παράδοση της μητέρας της, Τζούντι Γκάρλαντ, η οποία είχε παντρευτεί πέντε φορές.

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: 4 γάμοι

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και ο Μάικλ Τζάκσον
Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και ο Μάικλ Τζάκσον / © Patrick Robert/Sygma/CORBIS/Sygma via Getty Images

Η μονάκριβη κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ πάλεψε 4 φορές να στεριώσει ο γάμος της, αλλά στα 54 της δεν τα έχει καταφέρει ακόμα. Ο πρώτος της σύζυγος ήταν ο μουσικός Ντάνι Κίου, με τον οποίο απέκτησε 2 παιδιά. Είκοσι μέρες μετά την έκδοση του διαζυγίου, παντρεύτηκε τον παιδικό της φίλο Μάικλ Τζάκσον. Ο γάμος τους έληξε δύο χρόνια αργότερα. Τον Αύγουστο του 2002 αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ, αλλά η «αιωνιότητα» κράτησε δύο μήνες. Τελευταίος και μακροβιότερος σύζυγος ήταν ο κιθαρίστας Μάικλ Λόκγουντ. Έμειναν μαζί 10 χρόνια και απέκτησαν δίδυμα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice