Πωλείται η πρώην έπαυλη της Σάρον Στόουν - Μπροστά στη θάλασσα το σπίτι (εικόνες)

Είχε χτιστεί το 1908 στο Σαν Φρανσίσκο

Newsroom |

Η πρώην έπαυλη της Σάρον Στόουν βγαίνει στο σφυρί. Πρόκειται για το πιο ακριβό σπίτι προς πώληση στο Σαν Φρανσίσκο.

Μια έπαυλη, η οποία στο παρελθόν άνηκε στη Σάρον Στόουν, είναι πλέον προς πώληση. Το σπίτι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, έχει «πιάτο» τη θάλασσα και είναι γεμάτο ανέσεις.

Η έπαυλη βρίσκεται στη γειτονιά του Sea Cliff, όπου η Σάρον Στόουν ζούσε με τον πρώην σύζυγό της, Φιλ Μπρόνστεϊν (Phil Bronstein) μέχρι το 2005. Σύμφωνα με την αγορά του real estate, η τιμή πώλησης αξίας 39 εκατ. δολαρίων το καθιστά το πιο ακριβό σπίτι στο Σαν Φρανσίσκο.

Η έπαυλη που έμενε η Σάρον Στόουν στο Σαν Φρανσίσκο - Η ιστορία του κτιρίου

Πρόκειται για ένα -ιταλικού στυλ- βικτοριανό σπίτι χτισμένο το 1908. Ήταν το πρώτο σπίτι που έγινε στη γειτονιά, πριν ακόμα κτιστεί η πιο πολυφωτογραφημένη γέφυρα «Golden Gate». Η πρώην έπαυλη της Σάρον Στόουν διαθέτει:

  • Επτά υπνοδωμάτια και
  • οκτώ μπάνια.

Όλα έχουν εντυπωσιακή θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Το σπίτι στο Σαν Φρανσίσκο έχει συνολική έκταση 740 τετραγωνικά μέτρα.

Στο εσωτερικό του, επικρατεί το μείγμα κλασικού και σύγχρονου στυλ με αυθεντικές λεπτομέρειες από ξύλο, φύλλα χρυσού, ψηλά ταβάνια και ξύλινα δάπεδα.

Στους εξωτερικούς του χώρους συμπεριλαμβάνονται δύο πάρκινγκ, ιδιωτική πρόσβαση σε παραλία, ταράτσα και μια μεγάλη έκταση γεμάτη πράσινο, κήπους, φοίνικες και μονοπάτια.

© toptenrealestatedeals.com

© toptenrealestatedeals.com

© toptenrealestatedeals.com

Το ζευγάρι είχε αγοράσει την έπαυλη, καταβάλλοντας 6 εκατ. ευρώ. Μετά το διαζύγιο το σπίτι πωλήθηκε προς 13 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις