Harry Styles
Harry Styles © EPA
Celebrities

Harry Styles: Δωρεά 1 εκατ. δολαρίων για τoν περιορισμό της οπλοκατοχής

Με αφορμή το νέο περιστατικό ένοπλης βίας στις ΗΠΑ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Harry Styles υποσχέθηκε να προχωρήσει σε δωρεά ποσού άνω του 1 εκατομμυρίου για τον περιορισμό της οπλοκατοχής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Harry Styles υποσχέθηκε να προσφέρει τα χρήματα στο ταμείο υποστήριξης της οργάνωσης Everytown for Gun Safety, με αφορμή το μακελειό σε σχολείο στο Ουβάλντε του Τέξας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Την Τρίτη 24 Μαΐου, ένας 18χρονος ένοπλος άνοιξε πυρ στο Δημοτικό Σχολείο Robb, σκοτώνοντας 19 παιδιά και δύο δασκάλους. Πρόκειται για την πιο θανατηφόρα επίθεση σε σχολείο στις ΗΠΑ μετά το μακελειό στο Δημοτικό Σχολείο Sandy Hook το 2012 και είναι η τρίτη πιο θανατηφόρα επίθεση σε σχολείο στην ιστορία της χώρας. Ο Harry Styles θα δωρίσει τα χρήματα στο Ταμείο Υποστήριξης της Everytown for Gun Safety, το οποίο είναι ο εκπαιδευτικός, ερευνητικός και νομικός βραχίονας της Everytown for Gun Safety, της μεγαλύτερης αμερικανικής οργάνωσης για την πρόληψη της βίας με πυροβόλα όπλα. 

Ο 28χρονος τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με τη Live Nation για να δωρίσει τουλάχιστον 1 εκατομμύριο δολάρια από τα έσοδα των συναυλιών της περιοδείας του «Love on Tour 2022» στη Βόρεια Αμερική στη μη κερδοσκοπική οργάνωση. «Μαζί με όλους εσάς, είμαι εντελώς συντετριμμένος από την πρόσφατη σειρά μαζικών πυροβολισμών στην Αμερική, με αποκορύφωμα το τελευταίο περιστατικό στο Δημοτικό Σχολείο Robb στο Ουβάλντε του Τέξας», έγραψε ο Harry Styles στον λογαριασμό του στο Instagram.

Τα εισιτήρια και των 42 συναυλιών του βορειοαμερικανικού σκέλους της περιοδείας «Love On Tour 2022» του Harry Styles έχουν ήδη εξαντληθεί. Το πρόγραμμα της περιοδείας στη Βόρεια Αμερική περιλαμβάνει 15 συνεχόμενες εμφανίσεις στο «Madison Square Garden» της Νέας Υόρκης τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο και 15 συνεχόμενες εμφανίσεις στο Inglewood της Καλιφόρνια τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice