Ο Γουίλ Σμιθ χαστουκίζει τον Κρις Ροκ © ΕPA Pool
Ο Γουίλ Σμιθ χαστουκίζει τον Κρις Ροκ © ΕPA Pool
Celebrities

Η Τζέιντα Πίνκετ ελπίζει ότι ο Γουίλ Σμιθ και ο Κρις Ροκ θα τα ξαναβρούν

Η πρώτη της δημόσια τοποθέτηση

62224-137655.jpg
Newsroom |

H Jada Pinkett Smith ελπίζει ότι μια μέρα ο Will Smith και ο Chris Rock θα συμφιλιωθούν.

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ η οποία αποτέλεσε άθελα της την αιτία για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ στον απονομή των Όσκαρ στο επεισόδιο της Τετάρτης στο Red Table Talk, προχώρησε στην πρώτη της δημόσια τοποθέτηση.

«Τώρα σχετικά με τη βραδιά των Όσκαρ, η βαθύτερη ελπίδα μου είναι ότι αυτοί οι δύο έξυπνοι, ικανοί άντρες θα έχουν την ευκαιρία να το “θεραπεύσουν”, να το συζητήσουν και να συμφιλιωθούν. Με την κατάσταση στον κόσμο σήμερα, τους χρειαζόμαστε και τους δύο. Και πραγματικά όλοι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον περισσότερο από ποτέ. Μέχρι τότε, ο Γουίλ κι εγώ συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι κάναμε τα τελευταία 28 χρόνια, και αυτό είναι να συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε μαζί αυτό το πράγμα που λέγεται ζωή», είπε η Πίνκετ Σμιθ. 

Ο σύζυγός της ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Kρις Ροκ και την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών & Επιστημών σε μια δήλωση μετά το περιστατικό. Η Ακαδημία απαγόρευσε στον Σμιθ να παρευρεθεί στα Όσκαρ για μια δεκαετία ως τιμωρία.

Η ηθοποιός πάσχει από αλωπεκία, η οποία προκαλεί τριχόπτωση. Στην έναρξη του επεισοδίου του Red Table Talk show που ήταν αφιερωμένο στην αλωπεκία, η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ είπε συγκεκριμένα: «Αυτή είναι μια πολύ σημαντική συζήτηση στο Red Table για την αλωπεκία. Μετά από ό, τι έχω περάσει με τη δική μου υγεία και ό, τι συνέβη στα Όσκαρ, χιλιάδες έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου με τις ιστορίες τους».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice