Κιμ Καρντάσιαν: Θα μπορούσα να φάω κόπρανα αν με έκαναν να φαίνομαι νεότερη

Newsroom |

Κιμ Καρντάσιαν: Τι θα έφτανε να τρώει για να δείχνει νέα -Η δήλωσή της που έγινε viral.

Είναι γνωστό ότι οι δηλώσεις της τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν προκαλούν αντιδράσεις.  Αυτή τη φορά προέβη σε μια δήλωση σχετικά με το μέχρι πού θα έφτανε για να παραμείνει νέα.

Σε συνέντευξή της στη «New York Times» δήλωσε πώς είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα προκειμένου να δείχνει νεότερη. «Αν μου λέγατε πως έπρεπε να τρώω κόπρανα κάθε μέρα για να δείχνω νεότερη πιθανότατα θα το έκανα», είπε χαριτολογώντας η διάσημη star.

Κατά καιρούς άλλωστε έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με τις ενίοτε ακραίες θεραπείες ομορφιάς που επιλέγει, όπως όταν δημοσίευσε μια selfie με το ματωμένο πρόσωπό της μετά από ένα «Vampire Facial», ενώ συχνά πιστώνεται την αλλαγή των σύγχρονων προτύπων ομορφιάς.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση της συνέντευξής της δεν άργησα να «πέσουν» τα σχόλια των χρηστών στις διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Το άρθρο συνέπεσε με την ανακοίνωση του νέου προϊόντος που λανσάρει η επιχειρηματίας για το δέρμα «SKKN by Kim» οπότε τα σχόλια ήταν ακόμη πιο «καυστικά» και αστεία. «Τα κόπρανα είναι το κύριο συστατικό στο προϊόν;» έγραψε ένας χρήστης του Twitter. 

Μέχρι στιγμής πάντως, τα περιττώματα δεν είναι ένα από τα συστατικά της νέας σειράς της Κιμ Καρντάσιαν, σχολιάζουν οι New York Times, προσθέτοντας πως περιέχουν μεταξύ άλλων συστατικά όπως βιταμίνη C, γλυκολικό και γαλακτικό οξύ και βούτυρο καριτέ, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του.

Πηγή: Pagesix

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ