O πρίγκιπας Louis στο παλάτι του Buckingham είναι το πιο χαριτωμένο viral της ημέρας
Πρίγκιπας Λούις © ΕPA Pool
Celebrities

Ιωβηλαίο: Ο πρίγκιπας Λούις έκλεψε την παράσταση με τις γκριμάτσες του

Eίναι ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μιντλετον

62224-137655.jpg
Newsroom |

H βασιλική οικογένεια παρακολούθησε την εκδήλωση Trooping the colour για τα εβδήμοντα χρόνια στον θρόνο της Βασίλισσας Ελισάβετ. Προς τιμήν της βασίλισσας στον ουρανό του πέταξαν δεκάδες μαχητικά της βρετανικής πολεμικής αεροπορίας. 

Τα τρία παιδιά της Kέιτ Μιντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ, πρίγκιπας Τζόρτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούις, βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί σε μία από τις άμαξες που μετέφεραν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο Buckingham για τη μεγάλη, ετήσια γιορτή.

 αλλά η ώρα που ξεκίνησε η επίδειξη των μαχητικών αεροσκαφών της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας ήταν που έκανε τον πρίγκιπα viral σε όλο τον κόσμο.

Ο 4 ετών πρίγκιπας ήταν στο πλευρό της 96 ετών προγιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ στο μπαλκόνι του Buckingham απ’ όπου όλοι μαζί παρακολούθησαν την εναέρια επίδειξη. Αν και χαιρετούσε χαρούμενος τα αεροσκάφη που περνούσαν πάνω από το μπαλκόνι, ο έντονος θόρυβος που προκάλεσαν τον έκαναν να κλείσει τα αυτιά του με τα χέρια του και να ουρλιάξει, κάνοντας τον να μοιάζει με μία σχεδόν καρτουνίστικη παραλλαγή του θρυλικού πίνακα Κραυγή του Εντβαρτ Μούνκ Λίγο νωρίτερα, βέβαια, ο μικρός ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τις εκδηλώσεις και και δεν σταμάτησε να χαιρετά τον κόσμο.

O πρίγκιπας Louis στο παλάτι του Buckingham είναι το πιο χαριτωμένο viral της ημέρας
© ΕPA Pool

louis-a-1.jpg
© ΕPA Pool

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   


 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice