Sabine Getty
Sabine Getty
Celebrities

Celia Kritharioti: Στον εορτασμό του Tatler για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ

Η αποκλειστική συνέντευξη στο Tatler, το φόρεμα- εξώφυλλο της Sabine Getty και το γκαλά στο Sotheby’s

Celia Kritharioti: Αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό Tatler, το γκαλά στο Sotheby’s και το φόρεμα που δημιούργησε για την Sabine Getty

«Couturier to the stars»: αυτός είναι ο τίτλος του θρυλικού βρετανικού περιοδικού Tatler. Στην αποκλειστική συνέντευξή της η Σίλια Κριθαριώτη μιλάει για όλα: για την αγάπη της για τη μόδα που ξεκίνησε από την οικογένειά της και τις παιδικές αναμνήσεις της στο Παρίσι, για τις διάσημες γυναίκες που έχει ντύσει, για τις επιδείξεις της στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής, για την επίδειξή της στο Βρετανικό Μουσείο. «Η Σίλια είναι μια από τις πιο συναρπαστικές σχεδιάστριες αυτή τη στιγμή. Ισορροπεί ανάμεσα στην έξοχη κομψότητα και την υψηλή φινέτσα. Αντιμετωπίζοντας τη μόδα ως μορφή τέχνης, θα είστε πάντα η πιο καλοντυμένη αν αφεθείτε στα χέρια της», καταλήγει ο style editor του βρετανικού Tatler, Chandler Tregaskes.

Σίλια Κριθαριώτη
Σίλια Κριθαριώτη

Τη δημοσίευση της συνέντευξης ακολούθησε ένα λαμπερό γκαλά στο Sotheby’s όπου παρουσιάζεται το «Jubilee Arts Festival» και εκτίθενται έργα τέχνης εμπνευσμένα από τη Βασίλισσα Ελισάβετ και κοσμήματά της. Εκεί παρουσιάστηκε το εορταστικό εξώφυλλο του Tatler με το πορτρέτο της Βασίλισσας Ελισάβετ από τον Νιγηριανό καλλιτέχνη Oluwole Omofemi. Η Σίλια Κριθαριώτη δημιούργησε ένα φόρεμα από Swarovski που αναπαριστά τέλεια το εξώφυλλο, το οποίο φόρεσε το fashion icon Sabine Getty.

Sabine Getty
Sabine Getty

Στο εορταστικό γκαλά ήταν προσκεκλημένη η αφρόκρεμα της βρετανικής πρωτεύουσας με οικοδεσπότη το διευθυντή του Tatler, Richard Dennen. Tη Σίλια Κριθαριώτη συνόδευε ο σύζυγός της, Νίκος Τσάκος και ο γιος της Παναγιώτης, η Fashion Features Editor της βρετανικής Vogue, Sarah Harris, η Carmen Zgouras, η Εριέττα Χατζηιωάννου, η Εβίτα Θεοδώρου και ο Χρήστος Κεραμπός. Δημιουργίες Celia Kritharioti φόρεσε η Lady Lola Bute, η Lady Camilla Beresford, η πρωταθλήτρια Lina Nielsen, η Μαρκησία του Blandford, Camilla Thorp, η Kimberley Garner και η social editor του Tatler, Davina Motion. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τόσο ο Edward Enninful, διευθυντής της βρετανικής Vogue όσο και ο fashion guru και διευθυντής του World of Interiors, Hamish Bowles.

Camilla Blandford και Davina Motion
Camilla Blandford και Davina Motion

Camilla Thorp και George Spencer Churchill
Camilla Thorp και George Spencer Churchill

Lady Camilla Beresford
Lady Camilla Beresford

Μοντέλο Yolie
Μοντέλο Yolie

Ήταν μια αξέχαστη βραδιά. Λίγες ημέρες μετά τη λαμπερή εκπροσώπηση της Σίλιας Κριθαριώτη και των δημιουργών της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών (Πέτρα Νέμκοβα, Μαρκησία του Bath, Emma Weymouth, Leonie Hanne, Marianne Fonseca, Marta Sierra, Rochelle Humes και Jessica Wang), η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την επίδειξη του Οίκου στο Παρίσι τον προσεχή Ιούλιο.

 

https://www.instagram.com/tv/CeRp3RNlMsS/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice