O Machine Gun Kelly
O Machine Gun Kelly © EPA
Celebrities

Ο Machine Gun Kelly «συστήνει» στο Instagram τη μητέρα του - Τον εγκατέλειψε όταν ήταν εννέα ετών

Η ανάρτησή του

62224-137655.jpg
Newsroom |

O Machine Gun Kelly σύστησε στον κόσμο του Instagram τη μητέρα του, η οποία τον εγκατέλειψε στα εννιά του χρόνια.

Ο Machine Gun Kelly δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του με τη μητέρα του, που τον εγκατέλειψε όταν ήταν εννέα ετών

Ο γνωστός ράπερ έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης «παρουσίαση της... μαμάς μου», με εκείνον να υψώνει τα δύο μεσαία δάχτυλα. Ο Κόλσον Μπέικερ, όπως είναι το αληθινό του όνομα, γεννήθηκε στο Χιούστον και η μητέρα του έφυγε από το σπίτι, όταν εκείνος ήταν εννέα ετών.

Ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί στο εν λόγω παιδικό τραύμα που του άφησε η μητέρα του, στο τραγούδι του 2019 «Burning Memories», από το τέταρτο άλμπουμ του, «Hotel Diablo».

Στο ραπ τραγούδι αναφέρει στους στίχους: «Ναι, αυτό είναι για τη μαμά που ποτέ δεν ήξερα. Πήρα οξύ μόνο και μόνο για να κάψω όλες τις αναμνήσεις μου από σένα. Πώς άφησες το μοναχοπαίδι σου στα εννιά για έναν άλλο μάγκα; Πήρα αυτόν τον πόνο και χτύπησα τον πατέρα μου στο στομάχι μέχρι να "αιμορραγήσει". Όλα τα χρόνια που με αγνόησες, με άφησες άυπνο στο κρεβάτι. Ελπίζω να απέκτησες παιδιά γιατί ο μοναχογιός σου πέθανε»

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice