Ανταμ Σάντλερ: Εμφανίστηκε στην τηλεόραση με μαυρισμένο μάτι - Η εξήγηση που έδωσε
Ο Άνταμ Σάντλερ © ΕPA Pool
Celebrities

Πώς ο Άνταμ Σάντλερ κατάφερε να μαυρίσει το μάτι του... μόνος του

Τι είπε στο «Good Morning America»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Με ένα χτύπημα κάτω από το μάτι του εμφανίστηκε στην αμερικανική τηλεόραση ο ηθοποιός Άνταμ Σάντλερ - Τι συνέβη σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο ηθοποιός Άνταμ Σάντλερ βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Τζορτζ Στεφανόπουλος «Good Morning America» και εμφανίστηκε στην αμερικανική τηλεόραση με εμφανή σημάδια στο πρόσωπό του και συγκεκριμένα με ένα χτύπημα κάτω από το μάτι του.

Ο 55χρονος σταρ του Χόλιγουντ αποκάλυψε ότι είχε ένα ατύχημα με το κινητό στο κρεβάτι, προκαλώντας την μεγάλη μελανιά. «Ήμουν στο κρεβάτι, στη μέση της νύχτας και τα σκεπάσματα ήταν πάρα πολύ σφιχτά και είχα το κινητό μου στη μέση του κρεβατιού. Τέντωσα τότε το πόδι μου και κλώτσησα το κινητό και εκείνο πέταξε και με χτύπησε στο κεφάλι! Αρνήθηκα να το αναγνωρίσω, αισθάνθηκα αίμα και κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει αλλά έπρεπε να κοιμηθώ. Κοιμήθηκα και όταν ξύπνησα είχε γίνει αυτό».

«Δεν υπάρχει τίποτα ωραίο σε αυτό. Όταν βρίσκομαι στους δρόμους της Νέας Υόρκης, βλέπω ανθρώπους να πηγαίνουν και να λένε “ΟΚ. Του αρέσει να τσακώνεται αυτού του τύπου. Και ήταν απλώς ένα ατύχημα στο κρεβάτι» πρόσθεσε.

Ο Σάντλερ έχει παίξει κυρίως σε ταινίες όπως οι: 50 First Dates, The Wedding Singer, Men, Women & Children και Punch-Drunk Love, οι οποίες «έσπασαν» ταμεία. 

Ο σταρ του κινηματογράφου είχε μαυρισμένο μάτι το 2015 ενώ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ στο NBA Finals και επίσης το 2014 κατά την εμφάνισή του στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Adam Sandler talks new movie, 'Hustle' l GMA

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice