Φρανσουά Ολάντ: Παντρεύτηκε για πρώτη φορά ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας με τη Ζιλί Γκαγιέ
Φρανσουά Ολάντ- Ζιλί Γκαγιέ © Τwitter
Celebrities

Γαμπρός στα 67- O Φρανσουά Ολάντ παντρεύτηκε (τελικά) την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Φρανσουά Ολάντ, πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, και η ηθοποιός Ζιλί Γκαγιέ παντρεύτηκαν σε κλειστό κύκλο, στο δημαρχείο της πόλης Τουλ.

Βέρα στο δεξί πέρασε για πρώτη φορά στη ζωή του ο Φρανσούα Ολάντ, ο οποίος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την ηθοποιό, Ζιλί Γκαγιέ.

Ο 67χρονος πλέον πρώην πρόεδρος της Γαλλίας παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Κορέζ, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του lamontagne.fr, αναρτώντας μάλιστα στο λογαριασμό της ιστοσελίδας στο twitter μια φωτογραφία του ζευγαριού.

Στο πλευρό της Γκαγιέ ήταν οι δύο γιοι της από τον πρώτο της γάμο με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Σαντιάγκο Αμιγκορένα.

 

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με την Σοσιαλίστρια Σεγκολέν Ρουαγιάλ, αλλά ζούσαν ως σύντροφοι κάτω από την ίδια στέγη.

Στη συνέχεια γνώρισε τη δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβελέ με την οποία πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων, χωρίς όμως να επισημοποιήσει τη σχέση τους.

Η ερωτική σχέση του Ολάντ με την κατά πολύ νεότερη Γκαγιέ είχε προκαλέσει θόρυβο όταν αποκαλύφθηκε τον Ιανουάριο του 2014, από το ίδιο περιοδικό Closer. Το ζευγάρι είχε κρυφό δεσμό όσο ο Ολάντ συζούσε ακόμη με την Τριερβελέ στο προεδρικό μέγαρο και η αποκάλυψη είχε προκαλέσει σκάνδαλο και οδήγησε στην αποχώρηση της τελευταίας.

Το 2017, μετά την αποχώρηση του Ολάντ από το Ελιζέ όταν εξελέγη ο Εμανουέλ Μακρόν, πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι θα έπεφταν τίτλοι τέλους και στη σχέση του με την Γαλλίδα ηθοποιό. Αυτό δεν συνέβη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice