Άμπερ Χερντ και Ούνα Πέιτζ
Η Άμπερ Χερντ με την Ούνα Πέιτζ / © instagram, @ amberheard
Celebrities

Άμπερ Χερντ: Ποιος είναι ο πατέρας της κόρης της;

Τα ταμπλόιντ ξεσαλώνουν με τις εικασίες

Άμπερ Χερντ: Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της, της Ούνα Πέιτζ Χερντ (Oonagh Paige Heard);΄

Το όνομα της Άμπερ Χερντ συνεχίζει να κυριαρχεί στα ΜΜΕ ακόμα και μετά το δικαστικό πατιρντί με τον Τζόνι Ντεπ. Ένα νέο θέμα για κουτσομπολιό προέκυψε κατά την κατάθεσή της, όταν είπε πως θέλει να συνεχίσει τη ζωή της επειδή είναι μητέρα. «Έχω ένα μωρό. Πρέπει να προχωρήσω. Θέλω να προχωρήσω, και θέλω να προχωρήσει και ο Τζόνι» δήλωσε. Ήταν μια από τις λίγες φορές που η ηθοποιός μίλησε δημοσίως για την κόρη της Ούνα Πέιτζ. Η αναφορά της στην Ούνα γέννησε νέες απορίες και ερωτήματα: Πότε γεννήθηκε το μωρό και ποιος είναι ο πατέρας του;

Τον Ιούλιο του 2021 η Χερντ εξέπληξε τους ακολούθους της στο instagram όταν δημοσίευσε μια εικόνα με το νεογέννητο μωρό της. Στην ανάρτηση έγραφε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι ήθελα να αποκτήσω ένα παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους. Τώρα αντιλαμβάνομαι πόσο ριζοσπαστικό είναι για εμάς τις γυναίκες να αντιμετωπίζουμε ένα από τα πιο θεμελιώδη στοιχεία της μοίρας μας με αυτόν τον τρόπο. Ελπίζω να φτάσουμε σε ένα σημείο στο οποίο θα είναι κανονικό το να μη χρειαζόμαστε ένα δαχτυλίδι για να έχουμε μια κούνια. Ένα μέρος του εαυτού μου θέλει να φωνάξει πως η προσωπική μου ζωή δεν είναι υπόθεση κανενός. Αντιλαμβάνομαι ωστόσο ότι η φύση της δουλειάς μου με αναγκάζει να πάρω τον έλεγχο. Η κόρη μου γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 2021. Το όνομά της είναι Ούνα Πέιτζ Χερντ. Είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Το μεσαίο όνομα της μπέμπας, Πέιτζ, ήταν το όνομα της μητέρας της Χερντ, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2020. Το Ούνα προέρχεται είτε από το ιρλανδικά «uan» που σημαίνει «αρνάκι» είτε από το λατινικό «unus». Ούνα πάντως ονομάζεται μια αρχαία ιρλανδική θεότητα, βασίλισσα των νεράιδων, της φύσης, του έρωτα και των σχέσεων. Απεικονίζεται με ξανθά μαλλιά, λεπτεπίλεπτα φτερά και τιάρα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

 

Σε άλλη ανάρτησή της η Άμπερ Χερντ ανέφερε ότι στην οικογένειά της εκείνη είναι η μάνα και ο πατέρας και η Ούνα το «αφεντικό». Το ζήτημα της πατρότητας γέννησε πολλές εικασίες στα ταμπλόιντ. Τα περισσότερα θεωρούν ότι η Ούνα γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας και έψαχναν τον δότη σπέρματος ανάμεσα στους Τζέιμς Φράνκο και Έλον Μασκ, με τους οποίους η Χερντ είχε σχέση. Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα και η ηθοποιός είναι η μοναδική νόμιμη γονέας της Ούνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Η Χερντ ζει με την κόρη της στη Yucca Valley, μια μικρή βαρετή πόλη της Καλιφόρνιας. Το σπίτι βρίσκεται στη μέση της ερήμου, πολύ μακριά από τη φωτεινή, βουερή ζωή του Χόλιγουντ και τα φλας των παπαράτσι. Όλα στις φωτογραφίες της μονογονεϊκής οικογένειας στο instagram δείχνουν ήρεμα και ευτυχισμένα. Και σίγουρα πολύ μακριά από τη δραματική ιδιοσυγκρασία της Άμπερ Χερντ που είδαμε στις δικαστικές αίθουσες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice