Parents of 18-Year-Old Activist Accuse Ezra Miller of Grooming Daughter with 'Cult-Like' Behavior
O ηθοποιός Έζρα Μίλερ © ΕPA Pool
Celebrities

Έζρα Μίλερ: Σοβαρές κατηγορίες γονιών 18χρονης κοπέλας για χειραγώγηση και βίαιη συμπεριφορά

Ο ηθοποιός έχει μια σειρά «περίεργων» συμπεριφορών το τελευταίο διάστημα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Έζρα Μίλερ: Κατηγορίες για χειραγώγηση ανηλίκου και βίαιη συμπεριφορά.

Μπλεξίματα με τον νόμο έχει ο Έζρα Μίλερ. Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στις τελευταίες ταινίες «Justice League» αλλά και στην ταινία «Fantastic Beasts» κατηγορείται από τους γονείς μιας κοπέλας για χειραγώγηση ανηλίκου.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Τρίτη στο Standing Rock Sioux Tribal Court και τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE, ο δικηγόρος και ακτιβιστής Τσέις Άιρον και η παιδίατρος σύζυγός του Σάρα ισχυρίζονται ότι ο Μίλερ σήμερα 29 ετών, χειραγωγούσε και έλεγχε την κόρη τους Tokata Iron Eyes από τότε που οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Standing Rock Reservation στη Βόρεια Ντακότα το 2016. Λένε ότι ο Μίλερ «απέκτησε άμεση και προφανώς αθώα συμπάθεια» στην Τοκάτα εκείνη την εποχή.

Οι γονείς ισχυρίζονται ότι ο Μίλερ έδωσε στην Τοκάτα αλκοόλ και ναρκωτικά όπως μαριχουάνα και LSD ως έφηβος και επέδειξε «μοτίβο διαφθοράς ανηλίκου».

Ο Τσέις και η Σάρα ανέφεραν στα έγγραφα ότι ο Μίλερ, μέσω της οργάνωσης Quiet με την οποία ήταν συνδεδεμένος ο ηθοποιός, προσφέρθηκε να πληρώσει για να φοιτήσει η Τοκάτα νωρίς στο κολέγιο Bard College στο Simon's Rock στη Μασαχουσέτη. Ο Μίλερ «αργότερα θα το χρησιμοποιούσε αυτό εναντίον της Τοκάτα για να δημιουργήσει μια αίσθηση χρέους», αναφέρουν οι γονείς στα έγγραφα.

Η Τοκάτα εγκατέλειψε το σχολείο τον Δεκέμβριο. Οι γονείς τους λένε ότι στη συνέχεια ταξίδεψαν στο σπίτι του Μίλερ στο Βερμόντ τον Ιανουάριο, διαπιστώνοντας ότι η Τοκάτα δεν είχε το δίπλωμα οδήγησης, τις τραπεζικές κάρτες ή τα κλειδιά της, εμποδίζοντας την Τοκάτα να φύγει με δική της πρωτοβουλία.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες εβδομάδες, ο ίδιος κατηγορήθηκε για παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφορά σε ένα καραόκε μπαρ. Τότε είχε επιτεθεί σε έναν θαμώνα με το μικρόφωνο. Μετά από αυτά τα περιστατικά οι Warner Bros και DC εξετάζουν να διακόψουν κάθε συνεργασία μαζί του.

Σύμφωνα με το Rolling Stone, λίγο μετά την σύλληψη του στην Χαβάη, τα μεγάλα στελέχη της Warner και της DC πραγματοποίησαν μια έκτακτη συνάντηση στις 30 Μαρτίου. Τα επιθετικά περιστατικά του Μίλερ τα τελευταία χρόνια αναφέρονται εις βάθος στο συγκεκριμένο άρθρο και μια πηγή προσθέτει ότι ο ηθοποιός είχε «συχνές καταρρεύσεις» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «The Flash».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice