Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έγινε πωλητής γνωστού περιοδικού δρόμου στο Λονδίνο
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έγινε πωλητής γνωστού περιοδικού δρόμου στο Λονδίνο © Linkedin
Celebrities

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έγινε πωλητής περιοδικού δρόμου στο Λονδίνο

Πώς αντέδρασε περαστικός, όταν ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου έβγαλε POS

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πούλησε τεύχη από το περιοδικό δρόμου «Big Issue» στο Λονδίνο. Οι εικόνες με το κόκκινο γιλέκο και το καπελάκι.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο, εμφανίστηκε αυτήν την εβδομάδα σε δρόμους του Λονδίνου να πουλάει τεύχη του περιοδικού των αστέγων Big Issue.

Φορώντας το κόκκινο γιλέκο και το καπελάκι της εταιρείας, τα χαρακτηριστικά σύμβολα των πωλητών, ο Ουίλιαμ θεάθηκε την Τετάρτη (8/6) κοντά στο Ουεστμίνστερ. Οι άστεγοι συνήθως πωλούν το περιοδικό στους δρόμους και εξασφαλίζουν κάποια έσοδα από τις πωλήσεις αυτές.

Πωλητής περιοδικού δρόμου ο πρίγκιπας Ουίλιαμ - Πώς αντέδρασαν όσοι τον κατάλαβαν

Σε ανάρτηση στο LinkedIn, που συνοδεύεται από φωτογραφίες του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο Μάθιου Γκάρντνερ, συνταξιούχος αστυνομικός, ανέφερε ότι ο γαμπρός του εντόπισε τον γιο του πρίγκιπα Καρόλου, επισημαίνοντας πως απόλαυσε «μια ιδιωτική στιγμή με τον μελλοντικό βασιλιά μας που ήταν σεμνός και εργάζεται ήσυχα στα παρασκήνια, βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη».

Και πρόσθεσε: «Το αποκορύφωμα αυτής της μοναδικής στιγμής ήταν, όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ρώτησε τον γαμπρό μου αν ήθελε να αγοράσει το Big Issue και εκείνος του απάντησε "Δεν έχω ψιλά". Τότε ο Ουίλιαμ έβγαλε ένα φορητό τερματικό καρτών. Αυτά δεν σου τα μαθαίνουν».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ντυμένος με το κόκκινο γιλέκο και το καπελάκι που χρησιμοποιούν οι πωλητές του περιοδικού δρόμου «Big Issue»

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πουλούσε το περιοδικό δρόμου «Big Issue» στο Λονδίνο

prince-william-periodiko-dromou-2.jpg

Οι άστεγοι στη Βρετανία χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο POS αφού ο αριθμός των ανθρώπων που κρατούν επάνω τους μετρητά έχει μειωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Το γραφείο του Ουίλιαμ απέφυγε να σχολιάσει την ανάρτηση.

Όταν ήταν παιδιά, ο Ουίλιαμ και ο αδελφός του, ο Χάρι, επισκέπτονταν συχνά καταφύγια αστέγων μαζί με τη μητέρα τους, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού της έργου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice