Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πρώην σύζυγός της έκανε «ντου» στο γάμο της και συνελήφθη
Μπρίτνεϊ Σπίαρς © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Χαμός στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Προσπάθησε να εισβάλει ο πρώην άνδρας της

Ο γάμος τους είχε διαρκέσει... 55 ώρες

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Εισβολή στον γάμο της από τον πρώην σύζυγο.

Στη σύλληψη του πρώην συζύγου της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέισον Αλεξάντερ, ο οποίος εισέβαλε στο χώρο του γάμου της με τον Σαμ Ασγκάρι προχώρησαν οι αρχές στη νότια Καλιφόρνια.

Ο Αλεξάντερ, μάλιστα, μετέδωσε live μέσω του Instasgram την «εισβολή» του αυτή. Στο βίντεο φαίνεται ο Αλεξάντερ να πλησιάζει τον άδειο εκείνη τη στιγμή χώρο ο οποίος ήταν στολισμένος όταν ρωτήθηκε από τους άνδρες ασφαλείας υποστήριξε ότι ήταν καλεσμένος της Σπίαρς.

«Είναι η πρώτη μου σύζυγος, η μοναδική μου σύζυγος» ακούγεται να λέει ο Αλεξάντερ ο οποίος παντρεύτηκε το 2004 την τραγουδίστρια με την οποία ήταν παιδικοί φίλοι, μολονότι ο γάμος τους διήρκησε μόλις 55 ώρες.

«Είμαι ο πρώτος σύζυγός της, ήρθα για να μπω στον γάμο» συνέχισε ο Αλεξάντερ με τους άνδρες της ασφαλείας να τον ρίχνουν κάτω πριν τελικά να συλληφθεί από αστυνομικούς της κομητείας Βεντούρα στην νότια Καλιφόρνια.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αρχικά δεν συνέδεσαν την εισβολή του με τον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αλλά ο Αλεξάντερ προτού συλληφθεί μετέδιδε ζωντανά την εισβολή του στην τοποθεσία του γάμου και φώναζε «που είναι η Μπρίτνεϊ;». Όπως φαίνεται από το βίντεο ακολούθησε κάποιου είδους πάλης και η εικόνα «πάγωσε».

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση η σύλληψη έγινε γιατί σε βάρος του Αλεξάντερ εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από άλλη κομητεία χωρίς μέχρι στιγμής να αποκλείεται να του ασκηθούν κατηγορίες και για όσα έκανε στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Η Σπιάρς παντρεύτηκε τον προσωπικό γυμναστή της Σαμ Ασγκαρί, με τον οποίο είχε δεσμό για περίπου έξι χρόνια. Στην τελετή παρευρέθηκαν σχεδόν 100 καλεσμένοι, ορισμένοι εξ αυτούς διασημότητες όπως η Ντονατέλα Βερσάτσε.

Η Σπίαρς εκτός του Αλεξάντερ είχε παντρευτεί τον χορευτή Κέβιν Φέντερλιν, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, πριν το ζευγάρι πάρει διαζύγιο το 2007.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice