Ρέμπελ Γουίλσον: Νόμιζα πως έψαχνα τον πρίγκιπα του παραμυθιού, αλλά χρειαζόμουν μια πριγκίπισσα
Ρέμπελ Γουίλσον © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

H Ρέμπελ Γουίλσον έκανε come out

«Νόμιζα πως έψαχνα τον πρίγκιπα, αλλά χρειαζόμουν πριγκίπισσα»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ρέμπελ Ουίλσον: Η αποκάλυψη της ομοφυλοφιλίας

Η ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλη προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στο Χόλιγουντ, αλλά και στους θαυμαστές της που δεν το περίμεναν.

H 42χρονη Αυστραλή κωμικός έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram στην ανάρτηση όπου γνώρισε στα σχεδόν 11 εκατομμύρια followers της τη σύντροφό της:

«Νόμιζα πως έψαχαν για τον πρίγκιπα της Ντίσνεϊ αλλά τελικά αυτό που χρειαζόμουν όλον αυτόν τον καιρό ήταν μια πριγκίπισσα της Ντίσνεϊ» και έκλεισε με το hashtag, «loveislove», δηλαδή η αγάπη είναι… αγάπη.

 

 

Η σύντροφος της Γουίλσον ονομάζεται Ραμόνα Αγκρούμα. Είναι επιχειρηματίας και σχεδιάστρια ρούχων και έχει ιδρύσει την εταιρία Lemon Ve Limon. Ήδη από τον περασμένο Μάιο η Γουίλσον είχε παραδεχτεί ότι έχει σχέση χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητα του συντρόφου της, αλλά καθώς ήταν μερικούς μήνες μετά το χωρισμό της από τον επιχειρηματία Τζέικομπ Μπους, η βιομηχανία του θεάματος υπέθεσε πως βγαίνει με άνδρα.

Μάλιστα, τον περασμένο Μάρτιο η Γουίλσον είχε εμφανιστεί στο πάρτι του Vanity Fair με την Ραμόνα Αγκρούμα, αλλά δεν δημιουργήθηκαν υποψίες πως θα μπορούσαν να είναι ζευγάρι.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από ταινίες όπως το, «Pitch Perfect» «bridesmaid» και το «JojoRabbit», τους προηγούμενους μήνες έγινε πηγή έμπνευσης για πολλούς ανθρώπους ανά τον κόσμο με την εντυπωσιακή απώλεια βάρους και την αλλαγή της εμφάνισής της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice