Η Αλίσια Κις ερμηνεύει στο πιάνο τραγούδια της στη συναυλία για τη βασίλισσα Ελισάβετ στο Λονδίνο
Η Αλίσια Κις ερμηνεύει στο πιάνο τραγούδια της στη συναυλία για τη βασίλισσα Ελισάβετ στο Λονδίνο © Photo by Jeff J Mitchell - WPA Pool/Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Η παραγγελιά που ζήτησε η βασίλισσα Ελισάβετ από την Αλίσια Κις (βίντεο)

Τι αποκάλυψε η διάσημη τραγουδίστρια για το «setlist» στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Αλίσια Κις είπε τραγούδια που ζήτησε προσωπικά η βασίλισσα Ελισάβετ. Το «Empire State of Mind» και οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν. Τι απαντά η τραγουδίστρια.

Η Αλίσια Κις εξήγησε γιατί τραγούδησε το «Empire State of Mind» στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το τραγούδι.

Το περασμένο Σάββατο η γεννημένη στη Νέα Υόρκη τραγουδίστρια συμμετείχε στη συναυλία «Platinum Party» που διοργανώθηκε έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ερμήνευσε επιτυχίες όπως το «Superwoman» και το «Girl on Fire». Οι θεατές, ωστόσο, διαφώνησαν με το τραγούδι της «Empire State of Mind».

Αν και η Κις άλλαξε τους στίχους του τραγουδιού για να αντικαταστήσει το «London» με το «New York», πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν στην επιλογή του τραγουδιού. «Πραγματικά αστείο για μένα που έβαλαν την Αλίσια Κις να ερμηνεύσει το "Empire State of Mind" κατά τη διάρκεια ενός εορτασμού της Αγγλικής Μοναρχίας. Καλό Ιωβηλαίο, ορίστε ένα τραγούδι για την αποικία που έχασες» έγραψε χρήστης στο Twitter.

Alicia Keys performs ‘Girl On Fire’ | Platinum Party at the Palace - BBC

Alicia Keys Full Performance Superwoman, Girl On Fire, Empire State Of Mind -Queens Platinum Jubilee

Τι απαντά η Αλίσια Κις για το «Empire State of Mind» στη συναυλία για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η τραγουδίστρια απάντησε στις αντιδράσεις και εξήγησε ότι η βασίλισσα επέλεξε το «Empire State of Mind» να συμπεριληφθεί στη λίστα. Σε βίντεο από τα παρασκήνια της εκδήλωσης, η Κις είπε στους δύο γιους της -τον Egypt, 12 ετών και τον Genesis, 7- ότι η βασίλισσα είχε ζητήσει τα τραγούδια.

«Λέω στα αγόρια ότι η βασίλισσα ζήτησε τα τραγούδια που τραγουδάω» είπε η Κις στην κάμερα. «Και είπαν: "Δεν μπορείς να αρνηθείς στη βασίλισσα"». Στη λεζάντα του βίντεο η Αλίσια Κις έγραψε: «Επική βραδιά στο Ιωβηλαίο. Γιορτάζοντας τη βασίλισσα και όλες τις βασίλισσες». Και πρόσθεσε: «Κάθε τραγούδι ζητήθηκε προσωπικά από τη βασίλισσα. Ακόμη και το "Empire"».

H Αλίσια Κις είπε στους θεατές, όταν ανέβηκε στη σκηνή: «Ξέρετε όταν είμαι στο Λονδίνο, νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου. Μου θυμίζει τόσο πολύ τη Νέα Υόρκη. Σε αγαπώ, Λονδίνο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice