O Justin Bieber έχει σύνδρομο Ramsay Hunt
O Justin Bieber έχει σύνδρομο Ramsay Hunt © Photo by Kevin Mazur/Getty Images for Coachella/Ideal Image
Celebrities

Justin Bieber: Τι είναι το σύνδρομο Ramsay Hunt που πάσχει - Η παράλυση στο πρόσωπο

Η ανακοίνωση που προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές του

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Justin Bieber και το σύνδρομο Ramsay Hunt. Το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή και η παράλυση στο πρόσωπο. Το βίντεο στο Instagram.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ προκάλεσε αναστάτωση στους θαυμαστές του με βίντεο που ανέβασε στο Instagram. Ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε δημόσια για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο Justin Bieber με ανάρτησή του στα social media, πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt, το οποίο προκαλεί παράλυση στο πρόσωπο.

«Πρόκειται για έναν ιό που επιτίθεται σε νεύρα στο αυτί και το πρόσωπο, με αποτέλεσμα να παραλύουν» εξήγησε. Το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας είχε ως αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να ακυρώσει ημερομηνίες στην παγκόσμια περιοδεία του.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και το σύνδρομο Ramsay Hunt - Τι είναι και τι προκαλεί - Το βίντεο του τραγουδιστή στο Instagram

«Γεια σε όλους, Justin εδώ, ήθελα να σας ενημερώσω παιδιά για το τι συμβαίνει. Προφανώς μπορείτε να δείτε το πρόσωπό μου. Έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και έχει κάνει το πρόσωπό μου να παραλύει» αναφέρει ο Τζάστιν Μπίμπερ στο βίντεο στο Instagram.

«Όπως βλέπετε, αυτή η μεριά δεν κουνιέται» προσθέτει, δείχνοντας την πλευρά του προσώπου που έχει πρόβλημα, την ώρα που χαμογελά και προσπαθεί να κλείσει τα μάτια του.

«Το ρουθούνι μου δεν κουνιέται, το μάτι μου το ίδιο, δεν μπορώ να χαμογελάσω» αναφέρει επίσης. «Είναι αρκετά σοβαρό, το σώμα μου μού λέει να ηρεμήσω» ξεκαθαρίζει. «Σας αγαπώ, ελπίζω να με καταλαβαίνετε. Ήδη κάνω ασκήσεις για το πρόσωπο για να επανέλθω» κατέληξε ο Justin Bieber για το σύνδρομο Ramsαy Hunt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice