Άμπερ Χέρντ
Η Άμπερ Χέρντ © EPA Pool
Celebrities

Η πρώτη συνέντευξη της Άμπερ Χέρντ μετά τη δίκη: Δεν κατηγορώ τους ενόρκους

Απόσπασμα από το NBC

62224-137655.jpg
Newsroom |

Άμπερ Χέρντ: Η πρώτη συνέντευξη μετά τη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ.

Την πρώτη συνέντευξή της μετά τη πολύκροτη δίκη έδωσε η Άμπερ Χέρντ η οποία μίλησε για τον ρόλο που έπαιξαν τα social media, λέγοντας ότι ο σχολιασμός στο διαδίκτυο για την υπόθεση ήταν «άδικος» απέναντί της.

«Δεν κατηγορώ [τους ενόρκους] -Στην πραγματικότητα καταλαβαίνω. Είναι ένας αγαπητός χαρακτήρας και οι άνθρωποι αισθάνονται ότι τον γνωρίζουν. Είναι ένας φανταστικός ηθοποιός» είπε η πρώην κυρία Ντεπ. 

Ένα άρθρο του NBC που συνοδεύει την τη συνέντευξη της Χερντ σημείωσε πώς το hashtag #justiceforjohnnydepp (δικαιοσύνη για τον Τζόνι Ντεπ) στο TikTok είχε σχεδόν 20 δισεκατομμύρια προβολές ενώ το #justiceforamberheard (δικαιοσύνη για την Άμπερ Χερντ) συγκέντρωσε περίπου 80 εκατομμύρια. Εν τω μεταξύ, το #amberheardisguilty (η Άμπερ Χερντ είναι ένοχη) και τα hashtags με παρόμοιο θέμα συγκέντρωσαν 900 εκατομμύρια προβολές, ανέφερε το NBC.

«Δεν με νοιάζει τι πιστεύει κανείς για μένα ή για το τι συνέβη στην ιδιωτική ζωή του σπιτιού μου, στον γάμο μου, πίσω από κλειστές πόρτες», είπε η Χερντ. «Δεν υποθέτω ότι ο μέσος άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει αυτά τα πράγματα. Και έτσι δεν το παίρνω προσωπικά».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice