Kim Kardashian: Εκανε ζημιά στο φόρεμα της Marilyn Monroe; Οι φωτογραφίες με το πριν και το μετά
Kim Kardashian © Gilbert Carrasquillo/FilmMagic/Getty Images/Ideal Images
Celebrities

Χάλασε το θρυλικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε η Κιμ Καρντάσιαν;

Ως γνωστόν είχε δυσκολευτεί αρκετά να χωρέσει

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κιμ Καρντάσιαν: Zημιά στο φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε.

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε μια αμφιλεγόμενη εμφάνιση στο Met Gala 2022 που συζητήθηκε, φορώντας ένα από τα πιο θρυλικά φορέματα της Ιστορίας, της Μέριλιν Μονρόε. 

Σύμφωνα με τον λογαριασμό στο Instagram «Marilyn Monroe Collection», που μοιράστηκε φωτογραφίες του φορέματος, το οποίο εκτίθεται στο «Ripley’s Believe It or Not», από το φόρεμα φαίνεται να λείπουν κάποιοι κρύσταλλοι ενώ άλλοι «κρέμονται από μια κλωστή».

Οι εν λόγω φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον Chad Michael Morrisette στις 12 Ιουνίου. «Τόσα πολλά κάνατε για τη διατήρηση ‘της ακεραιότητας του φορέματος και της συντήρησής του, Ripley’s, άξιζε τον κόπο;» έγραφε η λεζάντα σχολιάζοντας ειρωνικά την δήλωση που είχε εκδώσει το μουσείο σχετικά με το δανεισμό του φορέματος στην διάσημη τηλεπερσόνα.

Ως γνωστόν η Καρντάσιαν δανείστηκε το iconic αυτό φόρεμα, το οποίο δεν της έκανε. Αναγκάστηκε, όπως παραδέχθηκε και η ίδια να χάσει 8 κιλά σε τρεις εβδομάδες για να καταφέρει να χωρέσει στο εν λόγω φόρεμα.  Η Κιμ Καρντάσιαν είπε στη Vogue πώς μπήκε σε μια ιδιαίτερα αυστηρή δίαιτα προκειμένου να αδυνατίσει και να φορέσει το φόρεμα στο Met Gala. «Φορούσα μια στολή σάουνας δύο φορές την ημέρα, έτρεχα στον διάδρομο, έκοψα τελείως κάθε σάκχαρο και κάθε υδατάνθρακα και έτρωγα μόνο τα λαχανικά και πρωτεΐνες», είπε. «Δεν λιμοκτονούσα, αλλά ήταν τόσο αυστηρή η δίαιτα»

Κατά την άφιξή της στο κόκκινο χαλί είχε προκαλέσει εντύπωση το γεγονός ότι δεν έβγαλε δευτερόλεπτο τη λευκή γούνα που φορούσε περασμένη στα χέρια της και κάλυπτε τα οπίσθιά της. 

Πολλοί διατύπωσαν έξαλλου την άποψη ότι η Καρντάσιαν φορώντας το φόρεμα δεν σεβάστηκε όχι μόνο το ίδιο το ρούχο, αλλά και την κληρονομιά της θρυλικής ηθοποιού. Το επιχείρημα ότι ένα φόρεμα όπως αυτό πρέπει να υπάρχει σε ένα Μουσείο, όχι να επιδεικνύεται σε κόκκινο χαλί, έχει υποστηριχθεί έντονα από πολλούς ιστορικούς κοστουμιών και οικολόγους.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice