Άμπερ Χέρντ
Άμπερ Χέρντ © EPA Pool
Celebrities

Άμπερ Χερντ: Για ψώνια σε εκπτωτικό μαγαζί στο Χάμπτονς

Ποιο είναι το «καθαρό» net worth της ηθοποιού

62224-137655.jpg
Newsroom |

Άμπερ Χέρντ: Ψώνια σε εκπτωτικό πολυκατάστημα στην περιοχή Χάμπτονς της Νέας Υόρκης.

Η Άμπερ Χερντ μπορεί να εθεάθη να ψωνίζει στο εκπτωτικό πολυκατάστημα TJ Maxx στη περιοχή Χάμπτονς της Νέας Υόρκης, όμως στην εν λόγω περιοχή το μέσο σπίτι κοστίζει περίπου 3,8 εκατομμύρια δολάρια.

Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από πελάτη που βρέθηκε στο μαγαζί έδειχναν την ηθοποιό με απλό ντύσιμο να κοιτάζει ρούχα συνοδευόμενη από την αδερφή της.

Η καθαρή περιουσία της εκτιμάται μεταξύ 1,5 και 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τον ιστότοπο Celebrity Net Worth πολύ μικρότερη από το ποσό που χρωστάει στον Ντεπ.

Πηγές της New York Post ανέφεραν στις αρχές Ιουνίου ότι η 36χρονη ηθοποιός «έχει μείνει ταπί» λόγω των μεγάλων νομικών υποχρεώσεων που συνδέονται με τη δίκη της ίδιας και του Ντεπ και αυτό ήταν προτού καν της ζητηθεί να πληρώσει εκατομμύρια για τις συκοφαντικές δηλώσεις της. Όταν ρωτήθηκε η δικηγόρος της αν η ηθοποιός είχε τα μέσα να καλύψει την απόφαση που εξέδωσaν οι ένορκοι απάντησε «Ω, όχι, απολύτως όχι».

Οι ένορκοι έκριναν ότι το άρθρο της στην Washington Post μέσα από το οποίο κατηγορούσε τον Τζόνι Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία είναι «ψευδές» και το 7μελές σώμα των ενόρκων στο δικαστήριο στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ αποφάσισε ότι ο Αμερικανός ηθοποιός απέδειξε την αθωότητά του. Σημειώνεται ότι στον Τζόνι Ντεπ επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων συνολικά, σημαντικά χαμηλότερο ποσό από τα 50 εκατομμύρια δολάρια που είχε ζητήσει στη μήνυσή του. Πάντως η Άμπερ Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του πρώην συζύγου της για σχόλια του δικηγόρου του στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις             

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice