6 γυναίκες ηθοποιοί και οι επίσης καλλιτέχνες σωσίες τους

Θα μπορούσαν να είναι αδελφές, για να μην πούμε δίδυμες αδελφές

Ηθοποιοί που μοιάζουν πολύ ή έστω αρκετά με κάποιον άλλο ηθοποιό.

Υπάρχει ένας διαδεδομένος μύθος ότι κάπου στον κόσμο ένας άνθρωπος είναι ολόιδιος με μας. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τους καθημερινούς ανθρώπους, αλλά και για τους celebrities. Εντοπίσαμε μερικές γυναίκες ηθοποιούς που έχουν για σωσία τους ένα επίσης άτομο της τέχνης.

Μίλα Κούνις και Σάρα Χάιλαντ

Μίλα Κούνις και Σάρα Χάιλαντ
@Wikipedia

Η Μίλα Κούνις και η Σάρα Χάιλαντ (της σειράς The Modern Family), αν αποφάσιζαν να βάψουν τα μαλλιά τους με το ίδιο χρώμα, θα έμοιαζαν σαν δίδυμες. Λέγεται μάλιστα ότι όταν συναντήθηκαν το 2010 σε ένα πάρτι, έπαθαν σοκ με την ομοιότητά τους και μπήκαν στον πειρασμό να αρχίσουν να παριστάνουν η μία την άλλη.

Νάταλι Πόρτμαν και Κίρα Νάιτλι

Νάταλι Πόρτμαν και Κίρα Νάιτλι
© instagram / @natalieportman, @bestofknightley

Το μόνο που τις διαφοροποιεί είναι τα μαλλιά και η φωνή τους. Το ξέρουν οι ίδιες, το ξέρει και το Χόλιγουντ. Στην ταινία Star Wars: Episode I – The Phantom Menace, η Κίρα Νάιτλι υποδύθηκε τη Σαμπέ, μια από τις έμπιστες υπηρέτριες της Βασίλισσας Αμιντάλα, την οποία υποδυόταν η Νάταλι Πόρτμαν. Όταν υποτίθεται πως η βασίλισσα θα αντιμετώπιζε μια επικίνδυνη κατάσταση, η Σαμπέ έπαιρνε τη θέση της και η Αμιντάλα μεταμορφωνόταν σε δούλα. Λέγεται πως οι θεατές, συμπεριλαμβανομένων των μαμάδων των κοριτσιών, δυσκολεύονταν να ξεχωρίσουν ποια είναι ποια.

Ζόε Ντεσανέλ και Κέιτι Πέρι

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Σαν αδελφές σίγουρα. Λέγεται ότι η πρωταγωνίστρια της σειράς New Girl, στα πρώτα της βήματα, στεναχωριόταν όταν οι θαυμαστές την μπέρδευαν με τη μουσικό. Όταν όμως εδραίωσε τη θέση της στη σοουμπίζ, άρχισε να απολαμβάνει το μπέρδεμα. Στο σόου του Ντέιβιντ Λέτερμαν το 2012 είχε δηλώσει: «Τη συνάντησα και είπα: “Δόξα τω Θεώ, είναι γοητευτική»!

Πενέλοπε Κρουθ και Σάλμα Χάγιεκ

Τις μπέρδεψε ακόμα και ο επίσημος λογαριασμός των Όσκαρ το 2014! Στην πραγματική ζωή είναι πολύ καλές φίλες και, όταν συναντιούνται, βγάζουν απαραίτητα selfies (πατήστε το βελάκι στη φωτογραφία και θα τις δείτε). Λέγεται ότι μεταξύ τους αποκαλούνται huevos, που στα Ισπανικά σημαίνει «αυγά».

Μάργκο Ρόμπι και Έμα Μάκι

Μάργκο Ρόμπι και Έμα Μάκι
@Wikipedia

Σαν δυο σταγόνες νερού! Η Αυστραλέζα Μάργκο Ρόμπι είναι πιο γνωστή από την Έμα Μάκι, που έχει να επιδείξει ωστόσο πρωταγωνιστικό ρόλο τη σειρά Sex Education (υποδύεται τη Μεβ). Η Μάργκο μπορεί να παινεύεται για τις υποψηφιότητές της για Όσκαρ και μια συνεργασία με τον Κουέντιν Ταραντίνο («Κάποτε στο Χόλιγουντ). Την περιμένουμε ως Barbie στην ομώνυμη ταινία.

Έλεν Μίρεν και Αλεξάνδρα Γκραντ

Έλεν Μίρεν και Αλεξάνδρα Γκραντ
©instagram / @helenmirren, @grantalexandra

Όταν ο Κιάνου Ριβς εμφάνισε επισήμως το κορίτσι του, την εικαστικό Αλεξάνδρα Γκραντ, οι θαυμαστές επισήμαναν αμέσως τις ομοιότητες με τη θέα Έλεν Μίρεν. «Αυτό ήταν πολύ κολακευτικό για μένα, ξέρετε, γιατί είναι προφανώς υπέροχη», είπε σε ερώτηση του Entertainment Tonight η Μίρεν.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice