Η Florence Pugh απαντά σε όσους θίχτηκαν με το στήθος της στο Valentino Show
Florence Pugh © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Η Florence Pugh απαντά σε όσους λένε ότι το στήθος της είναι μικρό

«Γιατί φοβάστε τα στήθη τόσο πολύ;»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Florence Pugh απαντά σε όσους θίχτηκαν με το στήθος της στο Valentino Show.

Πριν από λίγες μέρες, η ηθοποιός Florence Pugh εμφανίστηκε στο Valentino Haute Couture Show στη Ρώμη, με ένα διάφανο ροζ φόρεμα που αποκάλυπτε το στήθος της.

H εμφάνιση σόκαρε πάρα πολύ κόσμο, και κυρίως τους άντρες, αλλά η Pugh το περίμενε, όταν συμφώνησε να βάλει το τούλινο φούξια φόρεμα, με την υπογραφή του καλλιτεχνικού διευθυντή Pierpaolo Piccioli. Και φρόντισε να το γνωστοποιήσει στο Instagram της.

«Ακούστε, ήξερα ότι όταν φορούσα αυτό το απίστευτο φόρεμα Valentino, δεν υπήρχε περίπτωση να μην υπάρξει σχόλιο. Είτε θετικό, είτε αρνητικό. Ήμουν ενθουσιασμένη που θα το φορέσω και δεν είχα καθόλου άγχος. Δεν είναι η πρώτη φορά, και σίγουρα ούτε η τελευταία, που μια γυναίκα ακούει τι πηγαίνει στραβά με το σώμα της, και μάλιστα από ένα πλήθος αγνώστων. Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι το πόσο πρόστυχοι μπορείτε να γίνετε μερικοί από εσάς. Ευτυχώς, έχω αποδεχθεί το σώμα μου και τις ατέλειες που δεν άντεχα όταν ήμουν 14 χρονών. Αρκετοί άντρες μου εκφράσατε με επιθετικό τρόπο, το πόσο απογοήτευση σας προκάλεσαν τα «μικροσκοπικά βυζιά» μου ή πόσο ντροπιασμένη πρέπει να νιώθω που έχω «επίπεδο στήθος». Γνωρίζω καλά το μέγεθός τους και δεν τα φοβάμαι».

Και συνεχίζει ρωτώντας: «Γιατί φοβάστε τα στήθη τόσο πολύ; Μικρά; Μεγάλα; Αριστερό; Δεξί; Μόνο ένα; Ίσως κανένα; Με κάνει και αναρωτιέμαι τι σας συνέβη και αναστατώνεστε με τόση ένταση».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice