Ο Τζόνι Ντεπ μελοποιεί τη σχέση του με την Άμπερ Χερντ

Έγραψε δύο τραγούδια, στα οποία μάλλον βγάζει το άχτι του για όσα πέρασε

Ο Τζόνι Ντεπ έγραψε δύο τραγούδια για τη σχέση του με την Άμπερ Χερντ - Συμπεριλαμβάνονται στον δίσκο «18» του Τζεφ Μπεκ.

Ο Τζόνι Ντεπ έγραψε δύο τραγούδια στα οποία περιγράφει την εμπειρία του από τον 15 μηνών γάμο και από την 7 εβδομάδων δίκη με την Άμπερ Χερντ. Τα tracks θα συμπεριλαμβάνονται στο άλμπουμ «18», το οποίο αποτελεί προϊόν της δημιουργικής συνεργασίας του Ντεπ με τον κιθαρίστα Τζεφ Μπεκ.

Το πρώτο σινγκλ έχει τον τίτλο «This is a Song for Miss Hedy Lamarr» και γράφτηκε εξ ολοκλήρου από τον Τζόνι Ντεπ. Όταν το πρωτοάκουσε, ο Μπεκ ενθουσιάστηκε και πρότεινε στον ηθοποιό να κάνουν ολόκληρο δίσκο από κοινού. Το «Song for Miss Hedy Lamarr» ακούστηκε live στη σκηνή τον Μάιο, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του Τζεφ Μπεκ στη Βρετανία. Αναφέρεται στη δεινή κατάσταση στην οποία περιέπεσε ο Πειρατής της Καραϊβικής μετά τις κατηγορίες της Χερντ για ενδοοικογενειακή βία. «Διαγραμμένη από τον ίδιο κόσμο που την έκανε σταρ» τραγουδάει με νόημα ο Ντεπ. «Παγιδευμένος από την ομορφιά, παγιδευμένος στον ιστό του». Και στο ρεφρέν προσθέτει: «Δεν πιστεύω πια στους ανθρώπους».

Αν και ακόμα δεν είναι γνωστοί όλοι οι στίχοι του δεύτερου τραγουδιού, «Sad Motherfuckin' Parade», από τις διαρροές λέγεται ότι είναι περιφρονητικοί προς την Άμπερ. Ο Τζόνι δεν την κατονομάζει αλλά τη φωτογραφίζει. Την αποκαλεί σε κάποιο σημείο «dog», σκύλο: «Κάθεσαι εκεί σαν σκύλος με φαγούρα επτά χρόνων. Και νομίζω πως έχεις πει αρκετά για μια γαμημένη νύχτα».

Σε κάποιο άλλο σημείο ακούγεται η φράση «Αν είχα μία δεκάρα, δεν θα έφτανε στο χέρι σου». Πιθανόν αποτελεί αναφορά στο ενδεχόμενο που άφησε ανοιχτό η νομική ομάδα του Ντεπ να παραιτηθεί από την αποζημίωση, αφού η νομική μάχη στην πραγματικότητα δεν αφορούσε τα χρήματα.

Και λίγη μουσική. Γιατί «18»; Ο Τζεφ Μπεκ δίνει την απάντηση: «Όταν ο Τζόνι κι εγώ αρχίσαμε να τζαμάρουμε, φούντωσε πραγματικά το νεανικό μας πνεύμα και η δημιουργικότητα. Αστειευόμασταν σχετικά με το ότι νιώθαμε και πάλι 18, κι έτσι βγήκε ο τίτλος του άλμπουμ».

Ο Ντεπ, που ασχολείται ενεργά με τη μουσική από πολύ μικρός, δήλωσε για τη συνεργασία: «Είναι εξαιρετική τιμή να παίζω και να γράφω μουσική με τον Τζεφ, έναν από τους πραγματικά σπουδαίους και έναν άνθρωπο που πλέον έχω το προνόμιο να αποκαλώ αδελφό μου».