Η Νικόλ Κίντμαν ευχαριστεί την Ελλάδα για τις διακοπές της

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Look Team |

H Νικόλ Κίντμαν κάνει διακοπές στη χώρα μας: «Σε ευχαριστώ, όμορφη Ελλάδα».

Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται η Νικόλ Κίντμαν, μετά το ταξίδι της στο Παρίσι για το show του οίκου «Balenciaga». Η Χολιγουντιανή ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στη χώρα μαςκαι μάλιστα, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από το μαγευτικό τοπίο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ειδικότερα, η Νικόλ Κίντμαν φαίνεται να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας, ενώ απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά. Το στιγμιότυπο συνόδευσε με τη λεζάντα: «Σε ευχαριστώ, όμορφη Ελλάδα». Ωστόσο, δεν έκανε γνωστή την τοποθεσία που βρίσκεται.

Στη φωτογραφία φαίνεται μια όμορφη παραλία και φαίνεται η Kidman να φοράει ένα μπλε μαγιό και να επιπλέει στο νερό. Η ηθοποιός δεν ανέφερε σε ποιο σημείο της Ελλάδας βρίσκεται, όμως είναι πιθανό να βρίσκεται στους Παξούς, όπως και η φίλη της, Naomi Watts.

Η Naomi Watts ανέβασε μια φωτογραφία με ένα ηλιοβασίλεμα αλλά και μία από το αεροδρόμιο, γράφοντας στη λεζάντα: «Πώς ξεκίνησε η μέρα και πώς μοιάζει λίγες ώρες αργότερα. Ως εκ θαύματος κατάφερα να προλάβω την πτήση μου αλλά όχι χωρίς ανεβασμένους καρδιακούς παλμούς, απελπισμένες εφιδρώσεις και αυτή τη χάλια εμφάνιση. Αντίο όμορφη Ελλάδα. Σ'αγαπώ».