Oscars 2022: Η Jamie Lee Curtis κρατά την κορδέλα «με τους πρόσφυγες» για την Ουκρανία
Oscars 2022: Η Jamie Lee Curtis © EPA / DAVID SWANSON
Celebrities

Jamie Lee Curtis: «Να πεθαίνουμε ζωντανοί. Να μην πεθαίνουμε νεκροί»

«Το να πεθαίνεις νεκρός σημαίνει πως έχεις χάσει την ουσία της ζωής»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η ηθοποιός Jamie Lee Curtis ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Walker Webcast” όπου μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι κανείς να «πεθαίνει ζωντανός».

Για το πόσο σημαντικό είναι κανείς να «πεθαίνει ζωντανός» μίλησε η Jamie Lee Curtis στην εκπομπή “Walker Webcast”, μια σειρά επεισοδίων που πραγματεύεται ζητήματα οικονομίας, οπτικής, διαφήμισης, ακίνητης περιουσίας και πολλά ακόμη με παρουσιαστή τον Willi Walker.

«Αυτό που πραγματικά θέλω να πω είναι ξοδέψτε τα χρήματά σας. Όσο είστε ζωντανοί, μην περιμένετε να πεθάνετε. Ευχαριστηθείτε τους καρπούς των κόπων σας και φροντίστε να πεθάνετε ζωντανοί. Να πεθαίνετε ζωντανοί. Μην πεθαίνετε νεκροί. Το να πεθαίνεις νεκρός σημαίνει πως έχεις χάσει την ουσία της ζωής, προτού την χάσεις κυριολεκτικά», σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πόσοι από εμάς γνωρίζουμε ανθρώπους που έχουν χάσει την όρεξη για ζωή; Κι εγώ δεν θέλω να πεθάνω νεκρή, θέλω να πεθάνω ζωντανή. Νιώθοντας γεμάτη στο μυαλό, στο σώμα και στην ανάγκη μου να βρω τον δρόμο μου σε αυτόν τον κόσμο και ν ‘ακολουθήσω το πεπρωμένο μου για να μπορώ να βιώσω λίγες πραγματικά καλές στιγμές πριν φύγω για πάντα».

Δείτε το απόσπασμα:

Behind the Scenes with Jamie Lee Curtis

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice