Μπραντ Πιτ
Μπραντ Πιτ © EPA/ CAROLINE BREHMAN
Celebrities

Ο Μπραντ Πιτ έκλεψε την παράσταση στην πρεμιέρα του «Bullet Train» (εικόνες)

Πετούσε κυριολεκτικά από τη χαρά του

62224-137655.jpg
Newsroom |

Με την πιο τρελή του διάθεση εμφανίστηκε ο Μπραντ Πιτ στην πρεμιέρα της ταινίας «Bullet Train». Δείτε τα στιγμιότυπα.

Με διάθεση για παιχνίδια εμφανίστηκε ο Μπραντ Πιτ στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Bullet Train» στο Regency Village Theatre του Λος Άντζελες.

Ο σταρ του Χόλιγουντ ντυμένος στα πράσινα τράβηξε τα βλέμματα όλων των παρευρισκόμενων και έστρεψε πάνω του τα φλας των φωτογράφων όταν κυριολεκτικά «πετούσε» από τη χαρά του στο κόκκινο χαλί.

Μιλώντας στις κάμερες είπε: «Πρέπει πραγματικά να δουλέψω τη διατύπωσή μου. Απλώς έλεγα: "Έχω περάσει τη μέση ηλικία και θέλω να είμαι συγκεκριμένος για το πώς θα περάσω αυτά τα τελευταία πράγματα, όπως και αν είναι”».

Ερωτηθείς σχετικά με το τι εννοούσε είπε: «Δεν ήμουν ποτέ ένας τύπος πενταετούς σχεδίου. Είμαι απλά, ό,τι αισθάνομαι σωστό για την ημέρα. Ακόμα λειτουργώ με αυτόν τον τρόπο».

Σε μια συνέντευξη για το GQ, ο Πιτ είχε αποκαλύψει ότι έχει γίνει πιο επιλεκτικός με τις ταινίες στις οποίες θα συμμετέχει, αφού εκτιμά ότι βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της καριέρας του.

Στο «Bullet Train», ο Μπραντ Πιτ υποδύεται έναν εκτελεστή που πρέπει να επιβιώσει μέσα σε ένα τρένο γεμάτο επικίνδυνους δολοφόνους, τους οποίους υποδύονται ηθοποιοί όπως οι Bad Bunny, Joey King, Aaron Taylor-Johnson και Brian Tyree Henry. Η σκηνοθεσία είναι του David Leitch.

Μπραντ Πιτ
Μπραντ Πιτ © EPA/ CAROLINE BREHMAN
O Μπραντ Πιτ... πετούσε από τη χαρά του στην πρεμιέρα του «Bullet Train»
O Μπραντ Πιτ... πετούσε από τη χαρά του στην πρεμιέρα του «Bullet Train» © Getty Images/ Jon Kopaloff
Μπραντ Πιτ
Μπραντ Πιτ © EPA/ CAROLINE BREHMAN

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice